Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy koltoi kerdes. A normalis fiuk mert nem talalnak meg soha?
Figyelt kérdés
..a rendes fiuk, akik nem jarnak minden hetvegen bulizni, szeretnek kirandulni/zenelni/rajzolni/sportolni/akarmi erdekes es ertelmes dolgot csinalni, akik magasabbak nalam, akiknek van.onallo velemenyuk es inteligensek, nem pedig tomeggyartott birkak..?2012. máj. 30. 20:20
21/26 A kérdező kommentje:
eletem elso animeje volt, egy videoklippben lattam bennlole reszletet meg par eve, es most megneztem. valoszinuleg tobbet nem fogom, ahogy valaki fogalmazott elottem, mindn jora nyitott vagyok, de az animeklubbot es a tovabbi animeket kihagynam. (:
2012. máj. 30. 21:41
22/26 anonim válasza:
Én speciel szeretem,ha magas egy lány.Mondjuk én is 186 cm vagyok..
23/26 anonim válasza:
Mert az öltözködésed/viselkedésed/baráti köröd nem ilyen. Egyébként a normális pasiknak meg vagy van barátnőjük, vagy melegek. Szívás.
24/26 anonim válasza:
Szia megjöttem ne haragudj hogy várattalak !:) :D Na de viccen kívül sok a buta idióta lányba is meg fiúba is ez lett most a trend néhány lány olyan buta hogy 15méteres körzetükben mindenki annak érzi magát :D Ha van önálló gondolatod a világról az sztem nagyszerű dolog mert mondom kevés lánnyal találkoztam akinek bármiről is lett volna véleménye ilyen téren.Szóval nem a fiúk a tömeggyártottak és nem is a lányok hanem maga az egész emberiség ebbe az irányba mozdul kihalnak az önálló gondolatok.A magasságodat nem tudom ha 198 vagy akkor nehéz dolgod van :/ :D 19/f
25/26 A kérdező kommentje:
180cm vagyok, es nem tartom magam butanak - bar gondolom senki nem trtja magat annak (:
2012. jún. 13. 19:45
26/26 anonim válasza:
Nem is azért írtam hogy az lennél sőőőt inkább ellenkezőleg értettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!