Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért sírnak itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért sírnak itt, hogy nem találnak normális pasit, amikor csak ki kellene nyitni a szemüket?

Figyelt kérdés
Fordítva ugyanez. Szánalmas.
2012. febr. 9. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Burkolt társkeresés, most miért zavar? :)
2012. febr. 9. 19:30
 2/6 nielindi ***** válasza:
39%
az a baj, h mindenkinek a "legjobb" kell. és akik már a saját sulycsoportjukban vannak, észre sem veszik őket. sokan tulértékelik magukat.
2012. febr. 9. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert az ilyen emberek nem rendelkeznek önbizalommal, lelki sérültek. Én alapból optimista lány vagyok és mindig találtam normális pasit magamnak. :P

26N

2012. febr. 9. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:

én kinyitom, találok is normálisakat de valamiért nem tudom őket megszeretni.

lehet hogy tetszik a külseje, rendes meg minden, azt' nem jön be a stílusa.

lehet hogy a személyiségét imádom, de gusztustalannak tartom a külsejét.

lehet hogy ők vannak így fordítva velem.

na akkor? hiába normális valaki ha egyszerűen nem tudom megszeretni mert évek óta az 1. szerelmemet szeretem, akinél taplóbb senki nem volt velem soha.

2012. febr. 9. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
A sok könytől nem látnak. Ha nem sírnának, kitisztulna a szemük.
2012. febr. 9. 21:07
 6/6 Valaszolok ***** válasza:
Mert nem is akarnak.A bunkókat akarják.De hogy nézne az ki ha azt mondaná hogy nem talál egy bunkó fiút magának? :D.Nem? :D
2012. febr. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!