Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy koltoi kerdes. A normalis fiuk mert nem talalnak meg soha?
Én is ilyen vagyok, szeretek rajzolni, jól is rajzolok (tetoválónak készülek szóval tényleg tudok nem csak mondom ;) Én szinte nemis járok bulizni kirándulni is szeretek. Monjuk énsem vagyok túl magas csak 170 cm vagyok. :D
17/F
Szia!
Off: Nagyjából megfelelek a kritériumoknak, csak én meg rettenetesen vékony vagyok. Viszont volt szerencsém hozzám hasonló beállítottságú, rendes lányokhoz, csak mind elhajtott, de legalább tudom, hogy vannak. :P
Biztos nem találnak meg az ilyen fiúk, vagy csak nem akarod észre venni őket? :)
On: lehet nem mernek odamenni hozzád, nem? Előfordulhat, hogy félénkek, és azért nem találtak még meg.
19/F
Na jó, most leírom amit kb minden hasonló kérdéshez oda lehetne írni:
Egyre többen említik, hogy ilyen lányok csak a gyk-n vannak,pedig ez egyáltalán nem igaz. A "probléma" ott van, hogy mindkét nem érthető módon a testileg jól kinézőkhöz vonzódnak, függetlenül attól, hogy okos-e az illető, vagy szexin néz ki. Aki jól néz ki, az talál párt, aki meg nem, az találhatna hozzá hasonló okos párt, de az nem tetszik neki.
gyakrabban kene ilyen jellegu kerdeseket kiirnom, nagy sikere van..(:
valaki felvetette a koltoi kerdes figalmat..koszonom, kedves toled, de tisztaban vagyok vele. es azzal is, hogy sekni nem fog tudni hasznos valaszt adni, igy minek varnek ilyesmire..? (: (a kerdest tudogyulladas okozta unalom hatasara irtam ki, megiscsak jobb, mintha kinomban animet neznek /amit toredelmesen bevallom, elkovettem mar/ (: )
itt, gyakorikerdeseken zavarbaejtoen nagy a rendes fiuk szama, alig birok valasztani. :P talan a legigazsagosabb, ha nem is valasztok (:
16 eves es 180cm vagyok (lehet, hogy ez az ilyeszto? (: ), es Somogy megyeben lakom.
..es nem vagyok duci :D
nem azzal van a gond, hogy a fiuk nem talalnak meg, hanem azzal, hogy a normalis fiuk nem talalnak meg.
es nem csak a gyakorikerdeseken letezem, vannak ra tanuim is. (:
Minden jóra nyitott vagyok, de ha a kémia nem működik, akkor nincs mit tenni! :D
165cm magas pöttöm emberke vagyok, hasonló pöttöm lányokkal ismerkednék, vagy nem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!