Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennek így nem lesz sok értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek így nem lesz sok értelme ugye?

Figyelt kérdés

4 éve járunk(első kapcsolat mindkettőnknek), de valszeg messze kerülünk egymástól egyetemek miatt, én Nyíregyháza ő pedig Pécs. Nem volt még mással soha és hát mégis csak fiú, biztos vagyok benne,hogy havi 1-2 találkozás nem lesz elég(4éves képzések)

Mit tegyek?Próbáljuk meg? Vagy csak szenvedés lenne a vége?

Ha megcsal sosem tudom meg, rengeteg új csajjal fog találkozni és mivel pasi-vadászösztön stb úgyis hamar rátalál. A szívem fog megszakadni, de nem tudom mit tegyek.

2012. máj. 29. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
és mivel 4 éve jártok, emiatt szakítani kell? pff. becsüld meg inkább, hogy van valakid.
2012. máj. 29. 22:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarok, de gondoljunk bele,hogy vannak igényei..Havi 1-2 alkalom meg..Ennyi nem elég egy felnőtt férfinak, ez van, ezzel nem tudok mit kezdeni..
2012. máj. 29. 22:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Eddig sem egy helyen laktunk, de bármikor le tudott ugrani kocsival vagy busszal és én is, de több 400km..nem fog hazajönni minden hétvégén és ugye nekem is haza kell mennem, ki tudja hogy alakulnak a dolgok, az időpontok.
2012. máj. 29. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
attól még meg lehet próbálni. mi van, ha közbejön valami és mégis többet tudtok majd találkozni?
2012. máj. 29. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Kemény próbája lesz a kapcsolatotoknak! :) Tudd, hogy mit vársz a kapcsolatotoktól, és hát nem ártana tisztázni, hogy a Párod mit vár! Aztán csak őszintén! :)
2012. máj. 29. 23:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg, lehet működne. És mi van, ha valamelyikőtöket nem oda veszik fel, és akkor mégsem kell elszakadni egymástól?
2012. máj. 29. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Ha most meg sem próbáljátok, hanem egyből "úgysem menne" alapon szakítotok, abban én nem sok logikát látok. Én értem a félelemedet, de szaktársamnak pl működött, pedig tök jó pasi, minden nap minden ujjára jutott volna vmi jó csaj. De kibírták...próbáljátok meg, aztán majd kiderül mennyire szeretitek egymást:)
2012. máj. 29. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha ilyen könnyen feladnád, akkor már amúgy is a kiutat keresed a kapcsolatból.

Én az eleje óta távkapcsolatban élek. Általában találkozunk minden hétvégén, de sokszor volt, hogy csak 2-3 hetente jött össze. És akkor sem nyavalyogtunk és adtuk fel. Ha csak havonta 1-2 alkalom, akkor azt kell emlékezetesé tenni, ha úgy tetszik annyira kihasználni az időt, hogy elég legyen.

Egyébként kicsit szánalmasnak tartom, ha egy kapcsolat CSAK a szexre van kiélezve. Csak a szex (annak időleges hiánya) miatt eldobnál egy 4 éves kapcsolatot, ami egyébként működik? Te tudod, de szerintem orbitális nagy hülyeség.

2012. máj. 29. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:

23:39

Mi kapcsolatok 98%a a szexre van kiélezve, ha az nincs napi 15x, valamelyik félnek netán nem megy akkor borul az a nagy kártyavár és a szerelem ami mindent elsöpört hirtelen eltűnik!

ez a 21. század

2012. máj. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!