Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek így nem lesz sok értelme ugye?
4 éve járunk(első kapcsolat mindkettőnknek), de valszeg messze kerülünk egymástól egyetemek miatt, én Nyíregyháza ő pedig Pécs. Nem volt még mással soha és hát mégis csak fiú, biztos vagyok benne,hogy havi 1-2 találkozás nem lesz elég(4éves képzések)
Mit tegyek?Próbáljuk meg? Vagy csak szenvedés lenne a vége?
Ha megcsal sosem tudom meg, rengeteg új csajjal fog találkozni és mivel pasi-vadászösztön stb úgyis hamar rátalál. A szívem fog megszakadni, de nem tudom mit tegyek.
Szerintem, ha ilyen könnyen feladnád, akkor már amúgy is a kiutat keresed a kapcsolatból.
Én az eleje óta távkapcsolatban élek. Általában találkozunk minden hétvégén, de sokszor volt, hogy csak 2-3 hetente jött össze. És akkor sem nyavalyogtunk és adtuk fel. Ha csak havonta 1-2 alkalom, akkor azt kell emlékezetesé tenni, ha úgy tetszik annyira kihasználni az időt, hogy elég legyen.
Egyébként kicsit szánalmasnak tartom, ha egy kapcsolat CSAK a szexre van kiélezve. Csak a szex (annak időleges hiánya) miatt eldobnál egy 4 éves kapcsolatot, ami egyébként működik? Te tudod, de szerintem orbitális nagy hülyeség.
23:39
Mi kapcsolatok 98%a a szexre van kiélezve, ha az nincs napi 15x, valamelyik félnek netán nem megy akkor borul az a nagy kártyavár és a szerelem ami mindent elsöpört hirtelen eltűnik!
ez a 21. század
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!