Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem. Hisztek benne?
hát én ezt nem értem....van egy haverom tök jól kijövünk :közös érdeklődési kör, értjük egymás vicceit(mégha senki más sem röhög rajta, mi igen XD ), tök jól el tudunk hülyülni.... mégsem közeledik felém úgy mintha szeretne vagy valami, pedig én úgy szeretném mert idő közben az én érzéseim megváltoztak és beleszerettem de nem merem megmondani neki....inkább legyen minden olyan mint eddig, minthogy ez miatt tönkremenjen a haveri viszony :)
mondjuk komoly személyes dolgokról még nem igazán beszélgettünk, de például szoktunk együtt ötletelni bizonyos dolgokon...stb . :)
igen. nem tudok olyasvalakibe szerelmesnek lenni, aki előtte nem volt a barátom. ez fontos.
L24
van egy srác a haveri körömben akinek nagyon sok barátnője van (mármint baráti barátnő :D ) köztük vagyok én is
aztán amikor összejön egy idegen csajjal, akit éppen akkor megismert az általában jól pofára ejti meg kihasználja ....nem értem hogy akkor miért nem választ a barátai közül valakit, akit már ismer...mindannyian jófej csajok vagyunk nem is vagyunk csúnyák....nem tudom mi baja van velüknk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!