Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám "leoltani" hogy térjen már észhez, velem ne szórakozzon a saját (ex) párom?
A legnagyobb baja, hogy az ismerőseim nem szimpatizálnak vele (azok miatt amiket velem tesz)és állandóan előttük akarja kimosni magát. Voltaképp igazán a "hírnevét" félti. engem meg azzal zsarol, hogy amíg nem hozom össze őket beszélni, addig én le vagyok ejtve. Kérdeztem ennyit ér neked a kapcsolatunk. szemrebbenés nélkül mondja, igen.
Próbáltam már azt, hogy bele megyek a szakításba, hát simán belemegy. nem hív, nem ír.
nagy nehezen visszazökkentem vele abba hogy beszéljünk. még most is az ismerőseimmel jön elő, hogy állítólag addig nem beszél velem és van vége a kapcsolatunknak, míg velük nem tud beszélni.
hogy tudnám "leoltani" hogy térjen már észhez, velem ne szórakozzon? mi az, hogy addig vége? azután meg nem?? így szórakozik egy szerető szívű lánnyal. normális?!
a szakítás nem megoldás,mert meg sem hatja.
egyéb?
Neki nem te vagy a fontos, hanem az, hogy az ismerőseid szemében jófiú legyen.
Komolyan ilyen férfival akarsz lenni, akinek fontosabb a saját egója, mint a barátnője?
Én örülnék, ha megszabadulnék tőle!
nem tetszik, hogy engem semmibe vesz, az ismerőseim neki a lényeg, hogy simán kidob.
nem szeretnék úgy lelépni, mint egy megalázott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!