Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mercutio <3 kérdése:

Miért nem szeret?

Figyelt kérdés
14 éves fiú és nagyon szeretem.Kedves helyes aranyos és cuki, de nem engem szeret hanem egy más,nála idősebb lányt.Facebookról ismertem meg ,de sokat hallottam már róla egy hónapja minden nap beszélek vele vagy telefonon vagy skypeon,tegnap találkoztam vele és nagyon kedves volt velem,kosaraztunk,hülyéskedtünk,és 2x megölelt..:D Amikor indultunk hazafelé én is megöleltem egyszer..és nagyon jól esett!!Szóval értelmes válaszokat kérek...előre is köszönöm.:)
2012. máj. 29. 17:59
 1/2 x) ***** válasza:

Mert barátzónába rakott azért nem szeret... ha más tetszik neki akkor nyilván nem fog veled járni, nem gondolod?

Én is sokszor ölelgetem a fiúbarátaimat és mégsem tetszik egyik sem.

2012. máj. 29. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm ... azért nem gondoltam erre mert nem akartam ... annyira szeretem , hogy nem gondoltam erre :)
2012. máj. 29. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!