Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret már?

Figyelt kérdés
lassan 3 éve vagyunk együtt barátommal. sajnos csak hétvégente tudunk találkozni barátommal 2 óra buszozás árán. sose voltunk egy hétköznapi pár mások szerint. mindenben ő volt nekem az első.. neki köszönhetem hogy még élek. depressziós voltam és nem egyszer gondolkoztam el rajta hogy most kéne abbahagyni az élet dolgait.. aztán megtanlált myvipen. elkezdtünk msnezgetni, 1 hónapig minden este 2 órát beszélgettünk, aztán egyszer azt mondta, hogy neki sincs barátnője, nekem sincs barátom, össze kéne dobni a szennyest... hát, gondolotam oké, úgyse lesz belőle semmi mert 50 km-re van tőlem...aztán egyszer felhívott a suliban, hogy hol van az iskolám, mert éppen buszon ül és eljön hozzám. annyira boldog voltam.. sose hittem volna hogy tényleg találkozunk. aztán bejött tesi órámra, ült fent és nézelődött. osszes oszttársam megrohant hogy húúú ez a te pasid? ki ez? :D hozzátenném izompólóban volt amiben igencsak látszik hogy ki van dolgozva rendesen..suli után lesétáltunk együtt buszvégre. (egyébként miattam lógott aznap az iskolájából) beszélgettünk, sose gondoltam volna hogy ennyit tudok beszélni. mindig is csöndes voltam mert az általánosban kiközösítettek. de megfogadtam hogy ha felvesznek a gimibe, mindent magam mögött hagyok és boldog leszek. felvettek. szóval lent voltunk buszvégen, beszélgettünk és egyszercsak megcsókolt. sose felejtem el azt a pillanatot. 3 hónap utána szülinapjára megkapta a szüzességemet. minden rendben volt tavaly nyárig.. nem voltam megelégedve magammal ezért elkezdtem egy haverommal kondiba járni akit szilveszterkor ismertünk meg. heti 1x jártam kondiba + 2 lovaglóedzés... de nyári munkát is akartam ezért lovardában dolgoztam is. tönkretettem a nyarat. annak ellenére hogy yár volt, csak heti 1x-2x tudtunk találkozni. közben azthitte hogy megcsalom mert sokat meséltem neki a haveromról. és közelebb is lakott, gondolta akor miért ne csalnám meg? hozzátenném hogy én sose tudnám, de ennek ellenére ő már többször is megtette, szerencsére csak csók volt egy-két buliban... miután ezt így eldöntötte magában úgy döntött, hogy akkor már miért ne tegye ő is? elutaztam családdal nyaralni. 10 napig nem tudtunk beszélni mert ausztriába voltam. mindenhez tudtam a jelszavát. önszántából mondta el anno, nem kértem hogy mondja el. miután hazajöttem, csodálkoztam hogy nincs fent azon a programon, ahol minden este beszélgetni szoktunk és közben játszunk. de láttam, hogy facebookon fent volt. azért volt furcsa, mert sose használta. láttam hogy már több, mint félórája fennt van, és nemigen válaszol nekem. jó persze egy részben megszoktam, hogy utál írni, mert diszlexiás és nehezen tud kiigazodni az íráson, olvasáson. úgyhogy beléptem, megnézem micsinál. egy csajjal beszélgetett, akivel megcsalt.. és olyanokat írt neki h kell neki, de 2 éves kapcsolatot mégse tud csak úgy kidobni, de ki fog, stb... végül együtt maradtunk, és azóta minden rendben van/volt. egészen mostanáig. egyik héten én szoktam menni, másik héten ő jön hozzám. mindig is az ösztönei szerint cselekedett, sose gondolta át mit csinál, csak csinálta/csinálja... nem ez az első alkalom idén, hogy nem jön el... még ha tényleg lenne valami dolga akkor megérteném. de már mindenből leérettségizet amiből kell és amúgy sem a tanulós fajta.. egész nap csak ül a gépe előtt és játszik. ma azt mondta, nincs kedve látni a képemet és ne hívjam se az anyját, se a hugát. 1 hete nem láttam, akkor se a legfényesebben búcsúztunk el egymástól... mi történt? miért fontosabb neki egy játék, mint a barátnője, akit 1 hete nem látott?

2012. máj. 26. 13:26
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsi, hogy ilyen hosszú lett
2012. máj. 26. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű...a tiltott gyümölcs mindig édesebb..téged megunt, a másik csaj érdekli. erre egy megoldás van, persze könnyű mondani, megtenni kevésbé: SZ*RD LE! Lehet, hogy ha nem foglalkozol vele, hiányozni fogsz neki, ha küzdenie is kell érted, talán újra érdekelni fogod...de ez nem tuti.

18L

2012. máj. 26. 13:34
 3/3 A kérdező kommentje:

de most nincs másik csaj.. nem jár el sehova csak haverjával beszélget...

a furcsak az egészben hgy múltkor amikor komolyan beszélgettünk, akkor azt mondta hogy nem keres mást mert el tudja velem képzelni a jövőjét és ha ennyi energiát fektetett belém akkor már nem érdemes változtatni... és eddig ez volt a legjobb kapcsolata és engem később anyának is el tudna képzelni...

2012. máj. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!