Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vagy nem szeret?

Figyelt kérdés

Ha kettesben vagyunk minden szép és jó. Nevetünk, szórakozunk, jól érezzük magunkat. A sex is remek. Összebújva alszunk. Hetente többször is találkozunk.

Minden nap beszélünk, órákat.

De...

Hivatalosan 3hónapja nem vagyunk együtt. Szakított velem, mert nem akarja még elkötelezni magát. Egyszer már szakítottunk, s újra összejöttünk. Akkor sem telt el nap, hogy ne beszéltünk volna, most sem telik. De most nem tudják a barátai és a családja, hogy továbbra is jóban vagyunk. Mikor felhoztam neki, hogy ha azt nem is akarja elmondani, hogy szex is van köztünk, akkor legalább annyit mondjon, hogy barátok vagyunk, mire az volt a válasza: "mégis hogy magyarázzam el nekik, ha én sem tudom mi ez?"

Másfél évig voltunk együtt.

Ő 24.

és még annyit, hogy mikor kettesben vagyunk van hogy azt érzem, hogy szeret, csak mintha valami gátolná h ezt bevallja...

23L

2012. máj. 24. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret, csak nem veszi észre.
2012. máj. 24. 16:12
 2/2 anonim válasza:
szerintem meg csak dugni jár téged mert most pillanatnyilag nincs mást, durván mondva, ezért bocsi
2012. máj. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!