Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szeret a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret a barátom vagy csak mondja?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátom ,azt mondta hogy sok dologba , megfog engem változtatni mind külsőleg mind belsőleg. Azt mondta eléggé törékeny lány vagyok és hogy túlságosan megakarok másoknak felelni.Ez azért esett rosszul ,mert ha szeretsz valakit akkor úgy szereted ,ahogy van minden hibájával együtt . Én is sok mindent elnézek neki és szeretem ,ahogy van.Szerintem ez nem egy őszinte kapcsolat ,vagy csak jót akar próbáljak meg megváltozni az ő kedvéért?
2012. máj. 22. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha meg akar változtatni, és így ki is mondja, akkor csak egy ésszerű dolgot csinálhatsz: MENEKÜLJ ELŐLE!
2012. máj. 22. 10:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell változni!igazad van!ha télleg szeret akkor szeressen olyannak emien vagy!
2012. máj. 22. 10:15
 3/9 anonim válasza:
Szeret dugni veled.
2012. máj. 22. 10:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Mikben pontosan?

Lehet csak segíteni akar.

5/9 perfectlie ***** válasza:
Bár az igaz,hogy ha szeret valaki akkor nem akar változtatni rajtad,DE az,hogy segíteni akar abban,hogy kevésbé legyél törékeny,naív és ne adj annyit más véleményére,nem akkora probléma,hogy menekülnöd kelljen tőle.Ezt pont azért szeretné kiküszöbölni mert szeret téged és félt.
 6/9 anonim válasza:
ma 10:17-essel egyetértek.
2012. máj. 22. 10:38
 7/9 anonim válasza:
mmint az utolsóval...
2012. máj. 22. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nekem ilyennel állna elő egy pasi, hogy meg akar változtatni külsőleg-belsőleg, ott helyben lezárnám a kapcsolatot. Tisztában vagyok annyira saját magammal, a pro és kontra külső-belső tulajdonságaimmal, hogy magam döntsem el, jó vagyok-e így magamnak. Ha pedig én saját magamnak megfelelek, akkor úgy vagyok jó, ahogy vagyok. És ha ezt más nem fogadja el, akkor tehet egy szívességet. remélem, érthető voltam.
2012. máj. 22. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:

én barátom is próbál ilyet. változtat. úgy, hogy én észre sem veszem. de jó irányba. igazából nem átformálni, hanem erősebbé akar tenni, hogy ne törjek össze mindenben és ne legyek ennyire túlérzékeny.

szerintem szeret téged a barátod és csak jót akar veled. ha nem így érzed, akkor hagyd ott

2012. máj. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!