Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paris hilton kérdése:
Miért mondja mindig ezt a barátom?
Figyelt kérdés
Mondom neki,hogy szeretlek, ő erre sokszor azt feleli hogy köszönöm?? Csak nekem ilyen furcsa ez? Miét mnodja ezt?2012. máj. 15. 22:11
1/9 anonim válasza:
Mert még nem tudja visszamondani.
2/9 anonim válasza:
Ha ő nem mondja, hogy szeret, akkor azért mert ő nem szeret.
3/9 anonim válasza:
azért mondja, mert nagyon jó érzés, és köszöni, hogy olyan kincs birtokában van, mint te és a szereteted!
4/9 A kérdező kommentje:
Ritkán mondja csak hogy szeretlek. de érezni rajta hogy szeret
2012. máj. 15. 22:14
5/9 A kérdező kommentje:
utolsó: remélem igy van :)
2012. máj. 15. 22:14
6/9 anonim válasza:
szarügy...
de a pasik tényleg azt mondják, amit gondolnak. legtöbb esetben.
lehet, hogy még nem szeret, de rajta van az ügyön. egy kis türelem. nekem sincs, soha, de neked legyen. :P
7/9 anonim válasza:
szívat..vagy egyszerűen nem érdekli az egész..
8/9 Johnny B. Goode válasza:
Rajta van az ügyön? Csak nehogy sérvet kapjon...
Hogy lehet erőltetni, hogy én szeressek valakit szívből?
9/9 anonim válasza:
nem lehet erőltetni, de ha nem rég ismerik egymást idő kell még ahhoz, hogy kialakuljon a szerelem a pasi részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!