Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyja nem szeret. Most akkor mi legyen?

Figyelt kérdés

Van 1 lány akivel tavaly nyáron összejöttem de télen összevesztünk és kb 1 hónap múlva kibékültünk. Ismerem már pár éve és az anyja is látott már de nem tudja, hogy együtt vagyunk. Nem csíp engem az a nő. Látott már egy párszor és szinte mindig akkor amikor valami hülyeséget csináltunk a haverjaimmal. A barátnőm elmondta hogy az anyja szerint túl rossz vagyok és nem jó jövőt jósol nekem ezért ne jöjjön össze velem. Ő már szeretne bemutatni a szüleinek de szerintem az anyja sírva rugdosna ki a házból. Nem is vagyok olyan rossz mint amilyennek gondolja és amúgy is szeretem a lányát. Szerintetek mi legyen? Ő 15 éves

16/F

2012. máj. 25. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Neked kell kapálóznod és bebizonyítanod az anyjának, hogy nem vagy te olyan amilyennek látott!

Kezd azzal,hogy mikor mész hozzájuk a bemutatásra,vigyél egy szál virágot-attól a legtöbb anya elolvad.

Sok sikert!

2012. máj. 25. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Győzdd meg az anyukát tetteiddel az ellenkezőkröl
2012. máj. 25. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el, beszélgess velük, próbáld megmutatni a legelőnyösebb oldalad. Ha nem sikerül, akkor nyugodt lehetsz, te mindent megpróbáltál.
2012. jún. 28. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én talán azt csinálnám a helyedben,hogy a barátnőd mondja meg a szüleinek,hogy szeretne téged bemutatni, nem vagy rossz,ahogyan ők gondolják, mondja meg az igazat magyarul. De én a helyedben lehet hozzátenném,hogy pl jó tanuló vagy ( bár nem tudom mennyire igaz e :D ), szeretnél majd továbbtanulni, egyetemre menni, esetleg már tudod hogy mi akarsz lenni ,mivel akarsz foglalkozni, ( pl orvos, jogász, ügyvéd, mérnök informatikus stb..) szóval valamivel kellene előhozakodni, amiből az anyukája láthatná,hogy te nem vagy egy meggondolatlan rossz gyerek aki csavarog egész nap és csak a bajt keresi hanem céltudatos vagy. És próbálj önmagad lenni, legyél udvarias.
2012. júl. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!