Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret a barátnőm anyja, mit tegyek?
"Azt konkrétan nem tudom h mi baja van velem"
Na akkor azzal kezd, hogy kideríted mi baja van veled konkrétan:
Állj oda az anyja elé, és jó hangosan kérdezz rá: "Mi a probléma? Miért nem akarja hogy együtt legyünk?" Azért ne kiabálj, de egy hirtelen erőteljes szólással sok mindent el lehet érni. Biztos el fogja mondani, te pedig csak légy határozott, és ha úgy alakul biztosítsd az anyját hogy vigyázol a lányára és szeretni fogod. Azért mondom ezt mert legtöbbször az aggódás és a félelem van az anyákban.
hat elsosorban ki kene deriteni mi baja van veled/kapcsolatotokkal.ha megvan akkor azon a probleman kell segiteni es kesz.
ha csak teged nem bir akkor a lanyatol/baratnodtol tudd meg mit szeret es vagoggy be nala.(Vigyel viragot neha,legyel kedves es udvarias,mindenben erts egyet vele)
na kiderült h mi a baja: szerinte én buta vagyok (látta az érettségimet ami jobb lett mint a lányáé, az volt a reakció h csak szerencsém volt...), és hogy egy idősebb és komolyabb fiút képzelnek el mellé. 18 évesek vagyunk, ő egy hónappal idősebb nálam.
a poént én is értem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!