Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek ha a barátnőm már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ha a barátnőm már nem úgy szeret?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja járok egy lánnyal és nagyon szeretem :( Egy hete még nagyon szeretett ő is de most valami történt.. Azt mondta nagyon szeret de már nem úgy és hogy gyűlöli magát :( és emiatt szakítottunk de mondtam hogy szeretem és mondtam, hogy nem haragszom de nagyon kivagyok.. szerintetek van ilyen hogy egy-két nap alatt ennyire megváltozik valakinek a véleménye? Mit tehetnék még? :( 17F 15L
2011. aug. 22. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:

velem kétszer csinálták ezt

elment egy hétre itthonról, és ezzel jött haza

sajnos van ilyen, de beszéld meg vele

és gondolj bele: ha nem szeret, akkor nincs értelme

ha szeret, akkor meg csak remélheted, hogy erre még időben rájön

beszéljétek meg!

sok sikert

2011. aug. 22. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Talált egy másik fiút, aki jobban néz ki, mint te.
2011. aug. 22. 12:02
 3/6 BlackSword ***** válasza:
sz@rd le... Ha egy vonat elment, akkor jön egy másik... Addig is irány bulizni, és csípjél fel lányokat szexre (de ne mond el senkinek)... A problémát nem oldja meg, de rohadt jó érzés...
2011. aug. 22. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs neki senki más.. csak azt mondta már nem ugyan az mint régen és hogy nagyon sajnálja meg minden és nem akar soha elfelejteni és kb ennyi.. és két napja még szeretett de most elkezdte ezt :P
2011. aug. 22. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
15 évesen velem is ezvolt. Elmúlt a rózyaszín felhős szerelem a pasim iránt és azt hittem hogy már nem is szeretem és szakítottam vele. Ezután jöttem rá, hogy igenis szeretem őt csak ez a rózsaszín szemüveg tűnt el. De akkor már késő volt. Próbálj programokat szervezni, olyan helyekre elvinni amiket szeret.
2011. aug. 22. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogynincs más...
2011. aug. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!