Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egyre jobban elhanyagol, néha úgy érzem hogy várja mikor kezdek el könyörögni hogy legalább találkozzunk. Szerelmes vagyok de ez így nem élet mit kezdjek vele?
Lassan fél éve vagyunk együtt, szinte mindig meg van sértődve valamiért, alig találkozunk, soha nem ér rá, szakítani nem akar mert "fontos" vagyok neki. Ritka eset amikor együtt vagyunk akkor úgy-ahogy normális, és úgy tűnik hogy semmi probléma. 1km-re lakunk egymástól a város másik végében lakik. Másik pasi nincs, rendkívül lelkiismeretes,+ szerencsére rengeteg ismerősöm van a városból akivel hetente legalább egyszer találkozok, rögtön szólnak ha valaki rámozdul(nem figyeltetem szó ne essen erről). Olyan mintha nem kezelne egyenlő félnek, inkább valami rabszolgának, szerencsére nem "befogható" típus vagyok, észreveszem, ha próbálkozik valamivel, és ha nem jön össze neki akkor nem lehet hozzászólni sem.
Rengeteget veszekedtünk az elmúlt időben, sokszor nekem volt igazam, ilyenkor sarokba szorítottam (akaratomon kívül), és ilyenkor nem tud mit mondani inkább megsértődik, és várja hogy bocsánatot kérjek. Mit tudnék tenni?
Hát nem tudom milyen lány a barátnőd meg hogy hány éves, de vannak olyan csajok akiknek csak azért kell barát, hogy elmondhassák magukról, hogy pasijuk van.
Meg kell beszélned vele, vagyis próbáld meg megbeszélni a problémákat...ha nem megy, akkor kérj 1 kis szünetet, hadd gondolkozzon ő is el rajta, ha még mindig csak a maga "igazát" fújja, akkor sajnos be kell látnod, hogy ez egy reménytelen kapcsolat és ki kell lépned belőle, még ha fáj is.
Szerintem is hagyd ott, ha arra nem képes, hogy megbeszéljétek....
18/l
Írtam neki sms-t hogy valahogy beszéljük már meg ezt a kapcsolatot, de még nem reagált, pedig már jó pár órája írtam. szövege:
Szia!Egyre jobban elnyomva érzem magam, néha egyszerüen bunkò vagy velem, ugy érzem àt kéne gondolni a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!