Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm egyre jobban elhanyag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm egyre jobban elhanyagol, néha úgy érzem hogy várja mikor kezdek el könyörögni hogy legalább találkozzunk. Szerelmes vagyok de ez így nem élet mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve vagyunk együtt, szinte mindig meg van sértődve valamiért, alig találkozunk, soha nem ér rá, szakítani nem akar mert "fontos" vagyok neki. Ritka eset amikor együtt vagyunk akkor úgy-ahogy normális, és úgy tűnik hogy semmi probléma. 1km-re lakunk egymástól a város másik végében lakik. Másik pasi nincs, rendkívül lelkiismeretes,+ szerencsére rengeteg ismerősöm van a városból akivel hetente legalább egyszer találkozok, rögtön szólnak ha valaki rámozdul(nem figyeltetem szó ne essen erről). Olyan mintha nem kezelne egyenlő félnek, inkább valami rabszolgának, szerencsére nem "befogható" típus vagyok, észreveszem, ha próbálkozik valamivel, és ha nem jön össze neki akkor nem lehet hozzászólni sem.

Rengeteget veszekedtünk az elmúlt időben, sokszor nekem volt igazam, ilyenkor sarokba szorítottam (akaratomon kívül), és ilyenkor nem tud mit mondani inkább megsértődik, és várja hogy bocsánatot kérjek. Mit tudnék tenni?

2010. máj. 21. 21:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
írtam neki msn-en meg küldtem neki még egy sms-t
2010. máj. 21. 21:49
 12/17 A kérdező kommentje:

Jól indult a kapcsolat, úgy éreztem hogy mi leszünk az álompár, az elején még így is volt, de elkezdett ilyenné válni, én meg két hétre kórházba kerültem, egyszer látogatott meg, 4-5ször hívott fel, amikor hazaértem átjött, akkor is bunkó volt, megkérdeztem hogy legalább hiányoztam? Az felelte hogy nem, Ő hiányzott nekem....

Mondják ismerőseim hogy rengeteg türelmem van, érzem is de fáj belegondolni hogy elveszítsem, rengeteg boldog pillanatunk volt

2010. máj. 21. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Bármi volt, láthatóan elmúlt.
2010. máj. 21. 21:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Nem is érti hogy miről van szó, meg hogy rakott szmájlit azokhoz a mondataihoz, pedig nem csak msnen beszélgetek vele, Ja és érettségizik azért nem tudunk találkozni... Ezt meg is értem de napi fél órát legalább rám szánhatna legalább
2010. máj. 21. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Foglald el magad addig a barátaiddal, és várd meg, amíg ő keres.
2010. máj. 21. 22:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Na ez egy jó ötlet:D Csak tudod hiányzik:(

Megoldható a dolog

2010. máj. 21. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Lsd. a második válaszomat. Biztosan szakítana rád időt:>
2010. máj. 21. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!