Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na itt ki volt a hibás? Kinek kellene bocsánatot kérni?
Szóval az a nagy helyzet,hogy barátommal jártunk 8hónapig,majd szakítottunk,addig barátok maradtunk,majd lett neki egy barátnője kb 2hónapig,vele kapcsolatban mindent elmondott,nem szerette meg a csajt,és szakított vele miattam,mert engem szeret.Sokkal jobb volt a kapcsolat,hogy újra összejöttünk,mint anno.Csak jött az én féltékenykedésem.Először is,elég rossz volt elképzelni,hogy más is úgy ért hozzá,ahogy én értem anno... nagyon féltékeny voltam,szebbnek is láttam a csajt... de az még jobban felhúzott,hogy van a barátomnak egy fényképek mappája,abban egy az én nevemmel ellátott mappa és pont alatta a csaj nevével ellátott mappa. A csajos mappában vannak csókos képek, ölelkezős, a csajnak a melle rajta van, a bugyija stb... Ami engem ugye nagyon irritál hogy ott vagyok Én,akit elvileg szeret és ott van az a mappa alatta. Tudja, hogy milyen vagyok, tudja, mennyire zavar, mert már 4 hónapja mondom neki h tegye el azt a mappát, ne lássam már minden nap. Nem tette el. Tegnap ahogy pakoltunk fel a gépre új képeket,besokalltam h megint ott van a mappa és megkértem barátomat,hogy törölje ki (az ő véleménye szerint parancsoltam...de szerintem nem.) Nem törölte ki,veszekedtünk ezen kb fél órát. Ha nem számítana neki semmit az a mappa,akkor miért nem törölte ki egyből és akkor nem lett volna ez a veszekedés. Elkezdte kitörölni nem tudom hanyadik könyörgésemre, de úgy,hogy végignézte mindet,majd visszament az elejére és egyenként törölte ki. A 4.képnél tartottam,mikor nagyon elegem lett már. Nem volt kedvem a csaj fejét nézegetni amíg végleg ki nem törli vagy azt hogyan smárolnak a képen, és még kevésbé voltam kíváncsi a csaj mellére. Besokalltam elmentem lefeküdni. Másnap reggel még ő volt velem bunkó még neki állt feljebb a tegnapi után. Veszekedtünk egy kicsit, hülyének, gyerekesnek nevezett én meg ajtócsapkodással eljöttem. Én is lehülyéztem...
Na itt szerintetek nekem kellene bocsánatot kérni, hogy bocsi, hogy zavar egy másik csajnak a mappája?
Egyébként jól meglennénk,csak ez kavar bele az egészbe... Engem meg nagyon idegesít.
Mi a véleményetek? Bocsi,hogy hosszú lett....
Egyébként én 18/L barátom 19.
Szia!
Én miután szakítottam az expárommal 6 év után, a számítógép egy mappájába összesítettem a róla/rólunk készített képeket (még a telómon lévőket is ráraktam a gépre, aztán ki is töröltem). Egyszer meglátta a jelenlegi párom (8 hónapja vagyunk együtt) ezt a mappát, és nem tetszett neki, ezért kitöröltem. Nem akartam bánatot okozni neki. És ez 6 éves kapcsolat volt nem 2 hónapos. Viszont sokminden megmaradt az emlékezetemben, onnan nem lehet őket kitörölni.
"Na itt ki volt a hibás? Kinek kellene bocsánatot kérni?"
Szerintem rossz kérdéseket tettél fel. Valójában nem történt semmi különleges. Szakítottatok mert megvolt az oka aztán összejöttetek, annak is megvolt az oka. Közben az "exednek" volt egy kapcsolata amiben akkor épp TE voltál az "ex".Most fordítva.
Az idő gyorsan eltelik szeressétek egymást a veszekedés helyett.Manapság a virtuális valóság meggyőzőbb (mappa), mint ami a fejünkben zajlik.
Itt alapjában véve nem a szeretetről, hanem a bizalomról és a kisajátítási vágyról beszélünk. Ki akarunk sajátítani egy érzést, mintha más nem is érdekelne minket egy kapcsolatban, ez a kapcsolat halála.
Miért írok ilyeneket?
Mert tudom milyen érzés ha nem látsz bele a másik fejébe és nem érted mi történik körülötted, és a látszat csak veszekedésnek, ajtócsapkodásnak meg megsértődésnek tűnik.
De mi van mögötte? Tőled egy induktív érzés és cselekvés.Tőle egy emlék, ami gondosan el van tárolva agya szinaptikus örvénylésében. Az emlékeink örökre megmaradnak, mivel agyunk végtelen kapacitásának ez egy rejtett "áldása". Szerencsére fizikailag teljesen tökéletlen az ember és elrejt néhány dolgot de egy biztos; a szexuális kapcsolatok emlékeit megtartja. Az öregedési folyamatok ezt a tendenciát felerősítik, hisz a végére már csak ez marad :-)
Összefoglalva: 18 évesen sikerült megtapasztalnod a szexuális féltékenységet (ez a féltékenység legalapvetőbb lépcsője, nyugi csak a testi kapcsolatokra vonatkoztatsz...még), mely egy eléggé nyugtalanító érzés teljesen felborítja lelki nyugalmadat. Ezt csak magadban tudod tisztázni!
A többi a te dolgod: kérdezz tőle ha akarsz, de minél többet tudsz arról amiről nem akarsz tudni annál nehezebb lesz.
Nez
UI: Ami azokon a képeken akkor és ott történt nem tartozik rád hacsak nem érzed azt, hogy része vagy az ott történteknek. Kérdés hogy ezt el tudod-e fogadni, mást nem tehetsz.
Szia! Nagyon hasznos dolgokat írtál és igazakat is! Sajnos tudom,hogy ezt magamban kellene rendeznem,de egyszerűen nem megy,mert nagyon rosszul esik... Tudom azt is,hogy megmarad a gondolataiban,maradjon persze,ez természetes dolog.De amit nem kellene látnom,mert gondolhatja,hogy rosszul esik nekem,azt igazán el tehetette volna messzebbre,ne éppen oda,amit szinte mindig nézegetünk és ahova töltjük fel az újabb képeket...
Na mindegy,ezt is megoldjuk valahogy... Illetve szerintem az ő részéről már meg is van,csak bennem van még ez a dolog de majd átmegy rajtam... Szeretjük egymást,muszáj megoldanunk mindent... :(
Köszönöm szépen,hogy írtál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!