Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na itt ki volt a hibás? Kinek kellene bocsánatot kérni?
Szóval az a nagy helyzet,hogy barátommal jártunk 8hónapig,majd szakítottunk,addig barátok maradtunk,majd lett neki egy barátnője kb 2hónapig,vele kapcsolatban mindent elmondott,nem szerette meg a csajt,és szakított vele miattam,mert engem szeret.Sokkal jobb volt a kapcsolat,hogy újra összejöttünk,mint anno.Csak jött az én féltékenykedésem.Először is,elég rossz volt elképzelni,hogy más is úgy ért hozzá,ahogy én értem anno... nagyon féltékeny voltam,szebbnek is láttam a csajt... de az még jobban felhúzott,hogy van a barátomnak egy fényképek mappája,abban egy az én nevemmel ellátott mappa és pont alatta a csaj nevével ellátott mappa. A csajos mappában vannak csókos képek, ölelkezős, a csajnak a melle rajta van, a bugyija stb... Ami engem ugye nagyon irritál hogy ott vagyok Én,akit elvileg szeret és ott van az a mappa alatta. Tudja, hogy milyen vagyok, tudja, mennyire zavar, mert már 4 hónapja mondom neki h tegye el azt a mappát, ne lássam már minden nap. Nem tette el. Tegnap ahogy pakoltunk fel a gépre új képeket,besokalltam h megint ott van a mappa és megkértem barátomat,hogy törölje ki (az ő véleménye szerint parancsoltam...de szerintem nem.) Nem törölte ki,veszekedtünk ezen kb fél órát. Ha nem számítana neki semmit az a mappa,akkor miért nem törölte ki egyből és akkor nem lett volna ez a veszekedés. Elkezdte kitörölni nem tudom hanyadik könyörgésemre, de úgy,hogy végignézte mindet,majd visszament az elejére és egyenként törölte ki. A 4.képnél tartottam,mikor nagyon elegem lett már. Nem volt kedvem a csaj fejét nézegetni amíg végleg ki nem törli vagy azt hogyan smárolnak a képen, és még kevésbé voltam kíváncsi a csaj mellére. Besokalltam elmentem lefeküdni. Másnap reggel még ő volt velem bunkó még neki állt feljebb a tegnapi után. Veszekedtünk egy kicsit, hülyének, gyerekesnek nevezett én meg ajtócsapkodással eljöttem. Én is lehülyéztem...
Na itt szerintetek nekem kellene bocsánatot kérni, hogy bocsi, hogy zavar egy másik csajnak a mappája?
Egyébként jól meglennénk,csak ez kavar bele az egészbe... Engem meg nagyon idegesít.
Mi a véleményetek? Bocsi,hogy hosszú lett....
Egyébként én 18/L barátom 19.
Szerintem túlreagálod!
Neked is vannak az életedben olyan dolgok amikre szivesen emlékszel de ennyi.
Ő em kéri hogy ezeket töröld ki az agyadból
Tudom nekünk rosszabbul esik ez de hidd el(éppen egy fiúbarátommal beszélgettem erről)őnekik ez abszulut nem számit,ők nem igy fogják fel.
A lényeg veled van téged szeret
Szerintem mond neki hogy ne haragudjon hogy túlreagáltad neked nehezebb ez és köszönd meg hogy törölgeti lefelé...
Szerintem...
Igen, lehet, hogy túlreagálom. De a barátom ismer, tudja, hogy ez engem mennyire zavar és mégis cukkol vele?!
Nem tudom, miért nézegeti azokat a képeket... Nekem is voltak anno képek, amik a volt barátaimról készültek, de nekem eszemben nem volt nézegetni azokat,amikor azzal vagyok együtt akit szeretek. Nem is érdekeltek a képek, MAGAMTÓL töröltem ki,mert az a múlt és engem már egyáltalán nem érdekeltek azok a képek, akármilyen szép emlék is volt!!!!
amugy köszi,hogy írtatok..
Köszönöm,hogy megértesz! Én is pontosan így gondolom,csak kár,hogy a drága barátom nem így gondolja... Az előbb írtam neki sms-t,hogy sajnálom,hogy túlreagáltam,tudja,mennyire zavar az a téma és nagyon rossz volt látni azt a mappát...
De szerintem még ő van besértődve... áhh,ezt nem hiszem el.....
köszi,hogy írtál! Én is így voltam vele, szóltam neki párszor, aztán nem szóltam.. gondoltam majd elrakja... de csak nem és csak ott volt és nagyon b@szta a szemem.. és nem bírtam ki szó nélkül :(
Visszaírt,hogy pedig tudhatnám,hogy nem jelent semmit számára.Nem tudja elégszer elmondani,hogy pont miattam szakított vele... jól elintéztük ezt a fél napot... :S
aztán írtam neki még egy sms-t, aztán felhívott,hogy reméli nincs harag...
szval elvileg meg van oldva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!