Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok megcsalt volna, akkor összejönnétek vele újra?
Tegyük fel, eltelt volna 1 év közben. Aztán összejöttök vele, családot, gyereket terveztek. Az már jelenti azt, hogy túllépett az illető a dolgon? A párja közben mindent megtesz azért, hogy megmutassa, soha többé nem fordul elő, szó szerint fényesre van nyalva a az illető feneke.
Akkor már nem hihető a bizalomra hivatkozni, ha fél év után mégis szakítani akar vele nem?
Mielőtt ítélkeznétek, nem én vagyok ebben a helyzetben, az ismerősöm akar erre hivatkozni, de véleményem szerint akkor nem jött volna újra össze a lánnyal, és nem tervezett volna vele közös életet. Ha nem bízik benne, akkor már az elején érezte volna. Legalábbis én így gondolom.
SOHA! amint megcsalt oda a bizalom, ha 1x megtette mi a garancia arra hogy nem fogja újra megtenni. Ez kb olyan mint a kutya, ha nem ordítasz rá mikor a szoba közepére pisál, akkor oda fog újra és újra pisálni míg el nem vered, azaz nem fogja megtanulni.
így aki engem megcsal (volt már rá példa) az számomra többet nem létezik, sem mint barát, sem mint ember. Egyszerűen átnézek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!