Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek egy ilyen pasival?
Figyelt kérdés
Nincsen önbizalmam,szerencsétlen vagyok,a kézügyességem is elhagyott rendesen.Egy rántottát tudok csak főzni:(
152cm vagyok ami kicsi.Az arcom pattanásos:(
De ellentétben ezekkel a rossz tulajdonságokkal humoros vagyok,szép és okos.
De mielőtt írnátok nem vagyok nagyképű csak meg szerettem volna kérdezni mennyi esélyem lenne a lányoknál mert nem látok sok jövőt.Na jó a szépségben nem vagyok biztos:D
Képet kérhettek ha gondoljátok.
12/F
2012. máj. 26. 15:11
2/30 anonim válasza:
Amíg nem vagy magabiztos addig 0 :) Sajnálom, de tapasztalatból mondhatom :) Amíg én se mutattam tartást csak elvoltam 0 csajjal volt dolgom, mióta a sarkamra álltam és magabiztos vagyok minden hónapba új bnőm lehetne pedig nem vagyok egy buliba járós emberke :) 22/F
3/30 anonim válasza:
Hát nem tudom :D Szerintem 12 évesen ne nagyon gondolj még a lányokra, hanem próbálj meg a tanulásra, könyvekre koncentrálni és ne vedd oltásnak ezt!Később is ráérsz a csajozásra;) Különben is addig nagyon sokat fog változni a külsőd, arról nem is beszélve, hogy számtalan változáson fogsz keresztül menni:)
6/30 anonim válasza:
12 évesen pasi? xD az kisfiú, vagy gyerekkategória.
7/30 A kérdező kommentje:
Bocicsoki húzz el a... XD
Sütést akartam rántottának,Csak hát a főzés jött beXD
Akkor szavazzatok!Kell kép vagy nem?
2012. máj. 26. 15:21
8/30 anonim válasza:
12 évesen te messze vagy a pasitól.Gyerek vagy még,így egyenlőre érdektelen.De nem kell aggódni.Pár év múlva már lesznek barátnőid.
10/30 anonim válasza:
há ember, a 12 éves az még nem pasi!
gondolj bele, általános iskola 6. osztály :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!