Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek egy ilyen pasival?
Nincsen önbizalmam,szerencsétlen vagyok,a kézügyességem is elhagyott rendesen.Egy rántottát tudok csak főzni:(
152cm vagyok ami kicsi.Az arcom pattanásos:(
De ellentétben ezekkel a rossz tulajdonságokkal humoros vagyok,szép és okos.
De mielőtt írnátok nem vagyok nagyképű csak meg szerettem volna kérdezni mennyi esélyem lenne a lányoknál mert nem látok sok jövőt.Na jó a szépségben nem vagyok biztos:D
Képet kérhettek ha gondoljátok.
12/F
Bocicsoki2!
Itt Londonban 8.osztály:))
De édes..:D
Én is Angliában élek,és bizony itt kint is 12 éves az gyerek még. Arról nem is beszélve,hogy kint nincs olyan hogy 8 osztály..Drágám te secondary school-ba jársz..(ha 12 éves vagy)
De bizony osztályonként vannak.
8/A 8/B 8/C
stb...
Hát oké akkor várom a növést.
bocicsoki2 akkor panna vagyok és kész.
15:30 Merre laksz?
London?
15:31
Nem lenne az annyira jó, ha 12 évesen lennénk 8-sok. Akkor már 4 évesen suliba kellene járni és 14 évesen is nehéz dönteni a továbbtanulásról, nem hogy 12 évesen.
Kedves kérdező pedig:
Nem tudom Angliában ez hogy megy, de itt magyarba a 13-14 éves lányok közül is sokan még a 17-18 éves fiúkat is gyereknek tartják még, szóval várjál még 1 darabig a csajozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!