Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! összejönnétek egy ilyen pasival?
Nincsen önbizalmam,szerencsétlen vagyok,a kézügyességem is elhagyott rendesen.Egy rántottát tudok csak főzni:(
152cm vagyok ami kicsi.Az arcom pattanásos:(
De ellentétben ezekkel a rossz tulajdonságokkal humoros vagyok,szép és okos.
De mielőtt írnátok nem vagyok nagyképű csak meg szerettem volna kérdezni mennyi esélyem lenne a lányoknál mert nem látok sok jövőt.Na jó a szépségben nem vagyok biztos:D
Képet kérhettek ha gondoljátok.
12/F
Hát oké:D
Itt 11.ig vagy talán 12.ig vannak az osztályok.Nemtudom mikor kell dönteni arról hogy minek fogsz menni,de szerintem nem most.
Ha nem tetszel magadnak akkor miért mondod, hogy "szép" vagy? Ez ellentmondás egy mondaton belül.
Nos, Londonban nem tudom hogy vagy a csajokkal, de szerény véleményem szerint korai még a csajozás. Még ilyen a korban a csajok sem "fejlődtek ki". Majd 14-15 évesen simán belecsaphatsz.
Utolsó:Megfogadom a tanácsod:)
csak meg szerettem volna kérdezni mennyi esélyem lenne a lányoknál mert nem látok sok jövőt.
Én nem londoni vagyok,hanem Oxfordi.
Amúgy meg,ne keseredj el,mert Angliában elnézve a csajokat nem sokat veszítettél.Egyedül Meg Griffin szebb az angol csajoknál.(Tudod,egyszer kérte a halált,hogy minden lányt öljön meg aki szebb nála.A halál szerint akkor csak az angol lányok maradnak életben..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!