Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! összejönnétek egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Nincsen önbizalmam,szerencsétlen vagyok,a kézügyességem is elhagyott rendesen.Egy rántottát tudok csak főzni:(

152cm vagyok ami kicsi.Az arcom pattanásos:(

De ellentétben ezekkel a rossz tulajdonságokkal humoros vagyok,szép és okos.

De mielőtt írnátok nem vagyok nagyképű csak meg szerettem volna kérdezni mennyi esélyem lenne a lányoknál mert nem látok sok jövőt.Na jó a szépségben nem vagyok biztos:D

Képet kérhettek ha gondoljátok.

12/F

2012. máj. 26. 15:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
azért kistestvéremnek szívesen elfogadnálak! :)
2012. máj. 26. 15:40
 22/30 A kérdező kommentje:

Hát oké:D

Itt 11.ig vagy talán 12.ig vannak az osztályok.Nemtudom mikor kell dönteni arról hogy minek fogsz menni,de szerintem nem most.

2012. máj. 26. 15:40
 23/30 A kérdező kommentje:
bocicsoki2 hány éves vagy?fiú vagy lány?
2012. máj. 26. 15:41
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszel magadnak akkor miért mondod, hogy "szép" vagy? Ez ellentmondás egy mondaton belül.

Nos, Londonban nem tudom hogy vagy a csajokkal, de szerény véleményem szerint korai még a csajozás. Még ilyen a korban a csajok sem "fejlődtek ki". Majd 14-15 évesen simán belecsaphatsz.

2012. máj. 26. 15:46
 25/30 A kérdező kommentje:

Utolsó:Megfogadom a tanácsod:)

csak meg szerettem volna kérdezni mennyi esélyem lenne a lányoknál mert nem látok sok jövőt.

2012. máj. 26. 15:49
 26/30 anonim ***** válasza:

Én nem londoni vagyok,hanem Oxfordi.

Amúgy meg,ne keseredj el,mert Angliában elnézve a csajokat nem sokat veszítettél.Egyedül Meg Griffin szebb az angol csajoknál.(Tudod,egyszer kérte a halált,hogy minden lányt öljön meg aki szebb nála.A halál szerint akkor csak az angol lányok maradnak életben..:D)

2012. máj. 26. 16:23
 27/30 anonim ***** válasza:
12 évesen még ráérsz a lányokkal foglalkozni. A pattanások idővel elmúlnak, a magasságod is fog változni még, az pedig hogy nem tudsz főzni nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne. Az önbizalom viszont lehet probléma. Egy egészséges önbizalom szerintem mindenképpen szükséges. A kép alapján egész helyes vagy, biztosan lesz majd barátnőd ha ott lesz az ideje.
2012. máj. 26. 16:48
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem sok esélyed lesz a lányoknál,ne aggódj :9
2012. máj. 26. 18:40
 29/30 anonim ***** válasza:
* :)
2012. máj. 26. 18:41
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is helyes srác lesz belőled, a csajozással meg minimum 2-3 évet még várj, addig úgysem lennének túl komoly "kapcsolataid" és a lányok sem valami érettek még.
2012. máj. 26. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!