Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátom megcsalt. Szerintetek?
Röviden próbálom leírni a problémámat.
A barátom nélkülem ment el bulizni,előtte viszont összevesztünk. A buli előtt eljött hozzám,hogy kibéküljünk,ez valamennyire sikerült is,de azért nem volt tökéletes. Azt mondta,hogy ne féljek,ettől független,hogy összevesztünk kicsit, nem fog megcsalni. ( a veszekedés az én hibámból keletkezett ) Nincs rá semmi bizonyítékom,hogy megcsalt volna,esetleg annyi,hogy a bulis képeken,van olyan képe,amin lányok is vannak, de ez butaság,mivel egy társasággal mentek :) Váltig állítja,hogy nem csalt meg, de én valamiért mégsem tudom elhinni. Azóta nem érzem annyira őszintének a szerelmét, mondogatja ő,hogy szeret,meg ilyenek, de valamiért úgy érzem,hogy ez csak az a "szeretlek", amikor van valaki más, de engem sem akar elveszíteni. Tehát nem őszinte :/ Remélem érthetően fogalmaztam :D
Szerintem is megcsalt. Várjál... nem. Illetve de. Hát nem tudom, nehéz kérdés, nem tudok dönteni.
Várj még más véleményt is.
Végiggondoltam az ügyedet... arra jutottam tutira megcsalt.
Minden férfi disznó!
Másodiknak van igaza, csavard ki a karját akkor bevallja.
Vagy kérdezd meg a barátnőid, nekik is biztos megvan a magukhoz való eszük, ők biztosan tudnak tanácsot adni.
Ha semmi nem segit akkor marad Gyurcsok József, őt hivd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!