Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátom megcsalt. Szerintetek?
Röviden próbálom leírni a problémámat.
A barátom nélkülem ment el bulizni,előtte viszont összevesztünk. A buli előtt eljött hozzám,hogy kibéküljünk,ez valamennyire sikerült is,de azért nem volt tökéletes. Azt mondta,hogy ne féljek,ettől független,hogy összevesztünk kicsit, nem fog megcsalni. ( a veszekedés az én hibámból keletkezett ) Nincs rá semmi bizonyítékom,hogy megcsalt volna,esetleg annyi,hogy a bulis képeken,van olyan képe,amin lányok is vannak, de ez butaság,mivel egy társasággal mentek :) Váltig állítja,hogy nem csalt meg, de én valamiért mégsem tudom elhinni. Azóta nem érzem annyira őszintének a szerelmét, mondogatja ő,hogy szeret,meg ilyenek, de valamiért úgy érzem,hogy ez csak az a "szeretlek", amikor van valaki más, de engem sem akar elveszíteni. Tehát nem őszinte :/ Remélem érthetően fogalmaztam :D
10:19 :
Azért mondta,mert szóba hoztam ezt a témát! :)
Kedves utolsó, azt hiszem,már a fentiekben leírtam,hogy komoly válaszokat legyetek szívesek írni, lehet,hogy te ezt viccesnek találod,én annyira nem :) Köszönöm!
Ajj red4me..:D
Kérdező ne agyalj ezen,bebeszéled magadnak.
Az tényleg jó kérdés, hogy miért mondta, hogy nem fog megcsalni. Lehet, hogy csak poénnak/feszültségoldásnak szánta?
Hogy tud egy veszekedés ekkora változást okozni benned? nincs más a háttérben? mert ez így nem reális
De ki a te pasid a Brad Pitt?
Minden zsebében van egy nő vagy mi? Ha összevesztek, csak előveszi az egyiket, felfújja és már mehet is megcsalás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!