Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a barátom megcsalt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátom megcsalt. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Röviden próbálom leírni a problémámat.

A barátom nélkülem ment el bulizni,előtte viszont összevesztünk. A buli előtt eljött hozzám,hogy kibéküljünk,ez valamennyire sikerült is,de azért nem volt tökéletes. Azt mondta,hogy ne féljek,ettől független,hogy összevesztünk kicsit, nem fog megcsalni. ( a veszekedés az én hibámból keletkezett ) Nincs rá semmi bizonyítékom,hogy megcsalt volna,esetleg annyi,hogy a bulis képeken,van olyan képe,amin lányok is vannak, de ez butaság,mivel egy társasággal mentek :) Váltig állítja,hogy nem csalt meg, de én valamiért mégsem tudom elhinni. Azóta nem érzem annyira őszintének a szerelmét, mondogatja ő,hogy szeret,meg ilyenek, de valamiért úgy érzem,hogy ez csak az a "szeretlek", amikor van valaki más, de engem sem akar elveszíteni. Tehát nem őszinte :/ Remélem érthetően fogalmaztam :D

2012. máj. 22. 09:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nekem van egy mondat ebben az egészben, ami nagyon nem tetszik.

"Azt mondta,hogy ne féljek,ettől független,hogy összevesztünk kicsit, nem fog megcsalni."

Nekem soha nem mondta a párom, hogy nem fog megcsalni. Ez annyira magától értetődő, akkor is, ha összevesztünk, vagy éppen utál, vagy hisztis vagyok. Egy normális kapcsolatban ez fel sem merül, nemhogy bizonygatni kéne. A történet végéből pedig tejesen kiderül, hogy nálatok nincs meg ez a bizalom. Innentől kezdve mindegy, hogy megcsalt-e.

2012. máj. 22. 11:10
 22/30 anonim ***** válasza:
Az nem jelenti azt ha 2 ember osszeveszik hogy rogton megy es mas csajokkal fajtalankodik :D nem ertettem meg ezt sosem meg ha el emgy a csavo 1edul partyzni akkor sem...es utanna jonnek a gondok h jajj biztos megcsalt meg kikkel lehetett meg micsinalt :S voltam parszor baratnom nelkul partyzni mert kell az is 1 szinten,de utanna neha gaz volt belolle de semmi oka nem volt ra csak feltekeny volt.de bizony ha o ment el bulizni akkor meg sem szolaltam meg nem raktam fel majom kerdeseket mind o :D szal ha szeret nem csinal olyasmit ami miatt aggodnod kene 23 F
2012. máj. 22. 11:11
 23/30 anonim ***** válasza:
Ma 11:10-zel egyetértek. Oltári gáz, hogy ilyet ki kell jelenteni egy kapcsolatban buli előtt (vagy bármikor). Ha ennyi bizalom van a kapcsolatotokban, akkor megcsalástól függetlenül szakítani kellene, mert egy lyukas garast nem ér az egész.
2012. máj. 22. 11:15
 24/30 anonim ***** válasza:
21/22 an ja ebben igazat adok ha nincs bizalom akk mar regen rossz..
2012. máj. 22. 11:16
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2012. máj. 22. 11:44
 26/30 anonim ***** válasza:

Ha azért mondta ezt, mert Te erőszakoltad ki, akkor egyáltalán nem gáz. Mégis mit mondott volna a feltett kérdésre? "dehogynem, szívem, miattad vesztünk össze, akkor most megyek dugni"?

Ha magától mondta volna, na az lenne a gáz.

Szerintem nagyon túlreagálod. Miért nem bízol benne? adott valaha okot rá? (min veszekedtetek?)

2012. máj. 22. 11:50
 27/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó :)

Ez a baj,hogy nincs okom nem bízni benne. Mióta járunk nem volt semmi baj. Azon vesztünk össze,hogy én megígértem neki egy kis apróságot, amit végül nem tartottam be.

A többieknek is köszi a megoszló válaszokat! :)

2012. máj. 22. 19:03
 28/30 anonim ***** válasza:

És gondolod hogy ezért rögtön más karjába rohanna? (mondjuk nem szép felelőtlenül ígérgetni,de azért akkor is)

Ha semmi okod rá, akkor mégis miért csinálod? senkinek sem használsz vele. Erről le kell szoknod. Vagy ha tényleg megbízhatatlan a pasi, otthagyni. Nem kell itt féltékenykedni, meg gyanakodni. Így nem lehet élni, hogy mindig a másik mozdulatait lesed, meg kételkedsz a szavában. Vagy hidd el, vagy lépj le.

2012. máj. 22. 19:16
 29/30 A kérdező kommentje:
E két lehetőség között vacillálok már egy ideje ..
2012. máj. 22. 19:33
 30/30 anonim válasza:

Ma nyers vagyok, és kíméletlenül őszinte, ezt nézd el nekem, kérlek.

Az a bajod, hogy rájöttél, a szavahihetőséged megcsorbulása miatt elveszítheted, így most a saját hibád okán érzett önútálatodat próbálod a párodra hárítani. Nyugalom! Attól, hogy Te nem tartottad magadat az ígéretedhez, nem biztos, hogy ő is hasonlóan tesz. Ha azt mondta, hogy ne aggódj, nem csinál baromságot, csak mert van köztetek némi feszültség, az annyit jelent, hogy ne aggódj, nem csinál baromságot, csak mert van köztetek némi feszültség. Ennyi, kár túlkombinálni. Akkor aggódj, ha semmi ilyet nem mond már neked, illetve kerüli a tekintetedet, ha kérdőre vonod.

2012. máj. 23. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!