Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, visszafogadott, erre megint megcsaltam. Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 22:48
11/19 anonim válasza:
Hogy lehet egyáltalán így ránézni a párodra? Nekem hányingerem lenne magamtól, hogy tudom, hogy előző nap még mással kufircoltam, utána való nap meg a barátommal vígan elvagyunk és vicceket mesélünk egymásnak.
Inkább mondd el neki mert kezdem sajnálni szerencsétlent...
12/19 anonim válasza:
Az ilyenek amúgy rettentően hitelesen tudják alakítani az ártatlan tündérke szerepét, engem is megtévesztett anno.
Mondd el neki, aztán köpd szemen magad. Ennyi.
14/19 anonim válasza:
Minek szólnál? Akkor újra megcsalod. Hátha így nem. :)
15/19 anonim válasza:
ez most komoly, hány évesek vagytok?
16/19 anonim válasza:
Remélem nem fogad megint vissza
17/19 Ájron válasza:
Inkább feküdj egy árokba amit éppen bebetonoznak.
19/19 anonim válasza:
Szerintem inkább nézz a tükörbe és köpd szembe magad. Undorító féreg vagy, akár férfi vagy, akár nő.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!