Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fog múlni valaha a sógorjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog múlni valaha a sógorjelöltem iránt érzett vonzalmam?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok a páromba, mégis néha-néha előjön bennem egyfajta vonzalom a tesója iránt. Ez azért van, mert én már előbb ismertem a tesóját, mint a páromat, és flörtölt velem, nekem már akkor nagyon bejött, de valahogy nem lett belőle semmi. Kb fél évvel később megismertem a bátyját, akibe beleszerettem, összejöttem vele és már 2 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem, de mikor az öccse úgy vigyorog rám, mint akkor, mikor flörtölt velem még régen, olyankor elolvadok. És szerintem volt már olyan is, hogy elpirultam miatta. El akarom felejteni, de mindig úgy viselkedik velem, hogy nem megy. Néha olyan, mintha még mindig flörtölni akarna velem. El fog így múlni valaha ez a vonzalom? Sajnos muszáj vele találkoznom, kb heti 2-3szor.

19/L

2012. máj. 26. 00:49
 1/3 anonim ***** válasza:
beszélj vele, és tisztázd h mit érzel, lehet h neki nem is jut eszébe h ezzel zavarba hoz
2012. máj. 26. 00:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem ha beszélnék vele erről, akkor utána még inkább csinálná, lehet, hogy nem direkt, de akkor tudat alatt.
2012. máj. 26. 00:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Még csak 19 éves vagy! Még egy csomó pasiba szerelmes leszel!

Amúgy meg hogy tudtál ilyen ökörséget csinálni, hogy az öcsike után a bátyuskával is kavarsz?! Ráadásul már 2 éve... Te nem vagy normális!

Az öcsike meg egyszer lereadeli az arcodat, és gerincre vág, aztán miattad olyan családon belüli viszály lesz, mint amit még nem látott a világ!

2012. máj. 26. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!