Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 14 éves vagyok, a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 14 éves vagyok, a barátom 20. Úgy érzem, hogy rendben van köztünk minden, de az a 6 év nem sok? Tudom, hogy nem ilyenekkel, mint én, hanem inkább korabeli lányokkal kéne ismerkedni.

Figyelt kérdés
Amúgy ő nem arra hajt,hogy megb*sszon,hanem tényleg szeret,csak tudni szeretném,hogy mi más véleménye.

2012. máj. 23. 15:20
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
88%
De amúgy szerintem nem lesz nagy korkülönbség pár év múlva. Most ez egy kicsit sok!
2012. máj. 30. 14:25
 32/38 anonim válasza:
100%
Szerintem nem sok a korkül. :) Én is 14 éves vagyok és a párom 22 :) Teljesen harmonikus kapcsolatban élünk és hát passzolunk is egymáshoz mert egyikünk sem olyan mint a mai fiatalok, mi a normális kategóriába tartozunk. :) Mármint én ezen a véleményen vagyok. :) Persze az olyan dolgok amihez én még nem vagyok érett azok ki maradnak a kapcsolatból. :) Szerintem, ha szeret a párod ti is így csináljátok majd és majd ha felkészültél jöhetnek más dolgok is. :) Különben is a kor nem számít. ;) A szeretet a fontos. :)
2012. jún. 3. 20:17
 33/38 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Igen,mi is így csináljuk,hogy kihagyunk pár olyan dolgot,amihez nem vagyok elég érett,de ő teljesen megért engem.És látszik rajta,hogy szeret.Amúgy meg remélem,sokáig együtt lesztek:))
2012. jún. 3. 21:57
 34/38 anonim ***** válasza:
76%

Persze, hogy kihagytok dolgokat, és ez neki nem gond, mert ő közben vígan félrekefél.

A naivitás az egyik, amiből sosem fognak kinőni az emberek.

Ezt a 14 éves lányt sokszor át fogják még verni, talán 30 évesen is, ismerek pár ilyet.

2012. jún. 4. 17:57
 35/38 anonim ***** válasza:

Szia / Sziasztok!

Nem hiszem el, hogy ilyen modorban kell visszaírni egy 14 éves lánynak. B@sszus, Ő csak egy kérdést tett fel, ami fontos Neki! Nem kéne mindjárt ilyen bunkó modorban válaszolni. A véleményeket szerintem kellő intelligenciával és normálisan is meg lehet fogalmazni. Úgy láttam nem sokan tették ezt (tisztelet a kivételnek!) :-)

Na de mindegy. .....

Szerintem is egy kicsit sok ez a korkülönbség, de csak most. Pár év múlva már nem lesz probléma. 6 év nem olyan sok, főleg a mai világban.:)

Viszont ez a füvezős dolog azért tényleg necces egy kicsit. Én nem szoktam, de azért azt én se gondolnám, hogy ennyitől csak úgy "be lehet állni". Szerintem ennek nézz utána egy kicsit pontosabban és utána azért beszéld meg a sráccal.

Ezt félretéve, ha tényleg vár még a szexszel, és szeret Téged, akkor szerintem egyáltalán nem probléma. És majd pár év múlva, amikor már Te is készen állsz, és úgy érzed, hogy oda tudnád adni magad neki, akkor már lehet egy teljesen normális, hétköznapi kapcsolatotok is.:-)

Ha viszont egy idő után már nem akar várni, és ezért el akar menni, akkor semmiképp ne feküdj le vele csak azért, hogy ne menjen el. Majd tényleg csak akkor, ha úgy érzed, mehet.:-)

Sok sikert, remélem tényleg szeret Téged és együtt lesztek még jó sokáig!!!;-D

2012. jún. 30. 23:51
 36/38 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a többinek igaza van, de tényleg nemkellett volna így rámförmedni..

Utolsó válaszoló: Neked köszönöm, hogy nem b*sztál le(:

A barátommal megbeszéltünk mindent, és várni fog, kitart mellettem:)

2012. aug. 18. 21:19
 37/38 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Nagyon szívesen, szerintem ez lenne a természetes! ;)

Sok boldogságot kívánok Nektek még nagyon sokáig! :)

2012. aug. 18. 21:52
 38/38 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen:) Nektek is:))
2012. aug. 26. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!