Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 14 éves vagyok, a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 14 éves vagyok, a barátom 20. Úgy érzem, hogy rendben van köztünk minden, de az a 6 év nem sok? Tudom, hogy nem ilyenekkel, mint én, hanem inkább korabeli lányokkal kéne ismerkedni.

Figyelt kérdés
Amúgy ő nem arra hajt,hogy megb*sszon,hanem tényleg szeret,csak tudni szeretném,hogy mi más véleménye.

2012. máj. 23. 15:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
88%
Nagy ez a korkülönbség, de kivételek mindig vannak
2012. máj. 23. 19:23
 22/38 anonim ***** válasza:
66%

"A kérdező kommentje:

de..."

Nem.

2012. máj. 23. 19:31
 23/38 anonim ***** válasza:
72%

Most is biztos sokan le fognak pontozni, de muszáj hozzászólnom.

Én 22 vagyok és nekem a fiatalabb 14-17 év körüli lányok jönnek be többnyire. Nem lehetetlen őszintén szeretni egy 14 éves lányt, ha kellőképp érett jellemre, értelmes, szerethető és nem egy buta, tömeg, minden héten másik fiúval járó ribizli.

2012. máj. 24. 03:59
 24/38 anonim ***** válasza:
28%

kedves előző....elhiszi, hogy a fű füstjétől be lehet szívni, ha rádfújják....ennyi bőven elég ahhoz, hogy megállapítsuk az értelmi szintjét, ami egy 14 évesé, természetesen, mivel annyi idős.

te meg nem vagy ugye pedofil, csak szerintem nagyon beteg elmeállapotú. persze, hogy lehet őszintén szeretni egy 14 évest, ha az a húgod....manapság egyre több ilyen impotens f@sz van, akik a náluk sokkalta fiatalabbakra buknak, mert nekik elő tudják adni, hogy ők a májerek és h hatalmas nagy péniszük van...

az ilyenek az én szememben nem emberek...és szerintem ezzel sok más ember is így van...

2012. máj. 24. 07:41
 25/38 A kérdező kommentje:

3:59

Köszönööm(: Igaz,hogy lehet szeretni egy ennyi idős lányt?

Többiek:

Kiderült,hogy cigizett,és beletették a füvet..De ő akkor sem akarta.

2012. máj. 24. 17:00
 26/38 anonim ***** válasza:
60%

Elmondtad neki, hogy utánanéztél, attól nem szívhat be, hogy ráfújják erre ezzel állt elő?

Gyerek vagy még és ezt nagyon csúnyán kihasználja, ez a helyzet, úgy csap be, ahogy jól esik neki.

2012. máj. 24. 17:48
 27/38 anonim ***** válasza:
46%
Azért a fűnek ahhoz elég jellegzetes illata / íze van, hogy az első slukkra érezd, hogy nem sima dohány...kislány, téged jól, de jól átvernek.....ha nem akart volna szívni, akkor nem szívott volna, nem túl bonyolult...de ha ennyi eszed van kiscsillag, akkor hajrá...
2012. máj. 24. 17:53
 28/38 anonim ***** válasza:
72%

ma 17:53

100%-ig igaza van...

Legyél vele boldog,de azért ennyire naív ne legyél..

2012. máj. 24. 18:02
 29/38 anonim válasza:
63%
Én nemrég totál bele voltam zúgva egy 20 éves srácba. Nem mertem kezdeményezni, mert úgy gondoltam: sok a korkülönbség. Jobbnak láttam elfelejteni, és ez be is jött. Már nem is gondolok rá, és úgy érzem, helyesen cselekedtem.Szóval: szerintem 6 év korkülönbség sok.Főleg ilyenkor... Szintén 14/L
2012. máj. 24. 19:24
 30/38 anonim válasza:
60%

Jól van! Igazából nekem nagyon nincs itt semmi keresnivalóm, de nem tudtam megállni, hogy ne válaszoljak. Van egy 18 éves srác, tetszik úgy néz ki, én is neki. Nem jártam még senkivel, mert ez így van rendben és bár őt nagyon szeretem, vele sem járok. Ez még túl korai, hidd el nekem. Csak tönkre teszed magad, ha ennyi idős korban már jársz, hidd el nekem. Egy kiélt agresszív nő leszel 10 év múlva.

14. l

2012. máj. 29. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!