Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 14 éves vagyok, a barátom 20. Úgy érzem, hogy rendben van köztünk minden, de az a 6 év nem sok? Tudom, hogy nem ilyenekkel, mint én, hanem inkább korabeli lányokkal kéne ismerkedni.
Bírom az ilyen "kérdezőket", akik tisztában vannak azzal, hogy rohadtul gáz az, amit csinálnak, ezért leírják ide és várják, hogy mindenki támogassa őket, de aztán amikor jön a normális emberi reakció és mindenki elmondja, hogy "rohadtul gáz az, amit csinálsz" akkor elkezdenek magyarázkodni.
Minek jöttél ide kérdezni, ha bármit válaszolunk közlöd, hogy te tudod, hogy igazán szeret?
Akkor legyél vele boldog.
Csak a szüleidnek ne nagyon emlegesd a dolgot, mert lehet apád agyonverné a pedofil nyomit. Aztán persze téged is. Aztán magát is, hogy így félrenevelt.
ha ráfujják a füstöt attól nem fog beáálni kéremszépen xD
még attól sem ha csak simán letüdözi és hamar ki is fújja
azt LENT KELL TARTANI!
ha nem tartod lent a legerösebb jamaicai boom draw tól sem álsz be ;)
Ez így van...valószínű a srác bemagyarázta neked, hogy ettől be lehet állni (és, mivel egy buta KISLÁNY vagy, el is hitted...már nem azért, de 14 évesen nem vagy sem érett, sem tapasztalt, sem felnőtt!). A sztori úgy nézhetett ki, hogy elment a haverjához, beszívtak, és azon flesseltek aztán, hogy téged hívogatott, hogy röhögjenek rajtad (voltam ilyen bulikban, el tudom képzelni, hogy valószínűleg ez történt, és nem vetem meg őket érte, mert valószínűleg én is röhögni tudnék csak rajtad)
Édes kincsem, még mindig hihetetlen, és elképzelni sem tudom, hogy elhiszed, hogy be lehet állni attól, ha valaki ráfújja a másikra a füstöt....szívtál te már füvet? (valószínűleg nem). Nagyon messzeee-messze vagy a valóságtól. (Az előző hsz is tökéletesen megfogalmazta :) )
Szóval gáz vagy. Röviden, és tömören :D
(You Startled the Witch! Most jön az a rész, hogy mindenki hülye, és csak a kérdező okos - hozzászólások :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!