Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 14 éves vagyok, a barátom 20. Úgy érzem, hogy rendben van köztünk minden, de az a 6 év nem sok? Tudom, hogy nem ilyenekkel, mint én, hanem inkább korabeli lányokkal kéne ismerkedni.
Dehogy szeret csak kihasználja a naivitásodat. Buta vagy, ha azt hiszed, hogy egy 20 éves srác bele tud szerezni egy 14 éves lány személyiségébe.
Én nem állítom, hogy pedofil, hisz a mai 14 évesek már úgy néznek ki néha, hogy ihaj, de az biztos, hogy kihasználja a naivitásodat.
Engem 16 évesen nem hoznak lázba a 14 éves "csajok", szóval szerintem sok... Én mindig is az érettebb lányokhoz vonzódom/vonzódtam, és én is azt hittem 14 évesen, hogy hú de érett vagyok, (az is voltam) de most már sokkal érettebb vagyok...
Szerintem nem igazi a dolog, de te tudod... Manapság semmin nem lepődök meg!
Lehet,hogy igazatok van..de azért hadd meséljek el egy kis történetet.
Volt egyik haverjának a szülinapján és befüveztették.Ő abszolút nem akarta,de ráfújták,és hát..:/ Aztán hajnali fél 3-kor felhívott telefonon (közben teljesen be volt állva,de azok általában igazat mondanak),és sírva mondta a telefonba,hogy nem direkt csinálta,nagyon szeret,és nem akar elveszíteni,de bocsássak meg neki,nem az ő hibája volt.
Tehát még mindig lehet,hogy nem mond igazat?
Ha ez a sztori igaz akkor egyértelmű félnótás a srác.
Már az sem normális hogy 14 éves kislányokra hajt, de az hogy sírva hívja fel, mert ráfújják a gandzsa füstöt az már orvosi eset, már ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!