Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom szerint a férfiak 90%ka havonta jár prostikhoz. Tényleg igaz ez?
Figyelt kérdés
Én, ahogyan rájöttem, hogy már 7 éve a kapcsolatunk előtt, és alatt végig prostizott, máris dobtam őt. De bizonygat, hogy ha lesz új pasim, az is oda fog járni, mert hogy ez manapság normális! És ő miért ne járt volna, ha az összes haverja csinálta. Le vagyok döbbenve, hogy akkor egy nőre mi vár egy kapcsolatban! Átverés, szenvedés? Milyen világ lesz így. Sorra fognak a házasságok szét hullani, mert a férfiak szuper élvezetet akarnak. Annyira jó manapság a férfiaknak, hogy kívánnék egy katasztrófát rájuk, hogy tudják meg, mi is az igazi élet. Férfiaknak manapság nem kell semmi nehézségben részt venniük, pl. mint régen háborúban a katonáknak. Szegénykéknek a katonaságot is el törölték. Persze hogy a jó dolgukban a feleségeik mellett az egyik prostitól, a másikhoz járnak. Én komoly kiképzésekre küldeném őket, ahol jól ráncba szednék a sok aberált férfit.2012. máj. 23. 10:42
51/55 A kérdező kommentje:
Pontosan azt írom, hogy a rendesek előtt megemelem a kalapomat! Hol itt a sározás? Hogy érthető legyen, ha sározok, csak is az aberráltakat! Vagy ha valaki aberrált, válasszon magának hasonszőrűt, vagy szintén romlottat, és ne verje át, ha látja a másik korrekt. Vagy engedje kilépni hamarabb a kapcsolatból. Rá cuppantam erre a típusra? 3 párkapcsolatomban egyedül ő volt ilyen. És nem értek a férfiakhoz? A környezetem le volt döbbenve, hogy egy ilyen fiú ennyire aberrált, ezt senki sem nézte ki belőle. Annyira ártatlan a külseje, kisfiús testű, arcú, semmi komoly jele ennek nem volt. Ezen mindenki ledöbbent, főleg az anyja. Az el sem akarta hinni, de aztán a fia bevallotta neki. Ezt ő nagyon titokban csinálta, csak hát okosabb voltam.
2012. máj. 23. 21:47
52/55 anonim válasza:
Nyilván a körülményekkel te vagy jobban tisztába mekkora színész meg ilyesmi.
Én külsősként csak annyit veszek észre hogy az ilyen zsiványokat kergetik a lányok a szerelmükkel.A lányok egy része direkt azért mert "végre egy sokat látott rosszfiú akivel izgi az élet(így vagy úgy de izgi)" a maradék meg azért mert"hát ő olyat biztos nem csinál nézzetek rá milyen édi"
53/55 A kérdező kommentje:
19:19- ez így van, a nőgyógyászom mondta, hogy valahol az ilyenek leragadnak egy szellemileg fejletlen tinédzser szintjén, és állítólag ezek sose fognak a megfelelő szellemi szintre jutni. Azért is lehet az a 16 évesek utáni vágya. Az apa példával sajnos az a helyzet, hogy az meg sajnos egy másik nő miatt elhagyta a feleségét, de a beteg feleséget nézve azért otthon lakik. Csak neve hogy ott lakik. Igaz, az sem elnézendő, de legalább az az érzelmekre ment. Igen elbánt velem, mert tényleg ha tudta milyen, nem szabad lett volna neki ragaszkodnia annyira, és kellett volna hagynia hamarabb kiszállni az egészből. És még mondta hogy ami izgatja, az a prostikkal való alkudozás!!! Ezt a videón is láttam, mint a kenyeret, úgy alkudozott az áron. És hogy számára siker, ha a prosti enged neki az árból.
2012. máj. 23. 22:06
54/55 anonim válasza:
Hát ez mekkora s.ggfej :D
prostinál alkudni besz.rok :DDDD
már ne is haragudj de ezek után szóba se állnék a csávóval nem h elhinni a hülyeségeit, ilyen hülye ember csak amerikai vígjátékokban van :D mint mondtad "kisfiús testű, arcú,", tök infantilis lehet, örülj neki h megszabadulsz tőle!
55/55 A kérdező kommentje:
amerikai vígjáték, ez jóó. Igen ez már totál a csúcs az alkudozás. És filmbe illő az egész történet. És nem beszélve arról, ahogyan a videón rendesen bemelegített,ahogyan a bokszolók meccs előtt. Persze mialatt a prostik zuhanyoztak, (mert azon a vid. pont 2 lezbivel ment) Ő sportot űzött az egészből. Ugyanis foci bíró, és megrögzött teniszező is.
2012. máj. 23. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!