Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom szerint a férfiak 90%ka havonta jár prostikhoz. Tényleg igaz ez?
Figyelt kérdés
Én, ahogyan rájöttem, hogy már 7 éve a kapcsolatunk előtt, és alatt végig prostizott, máris dobtam őt. De bizonygat, hogy ha lesz új pasim, az is oda fog járni, mert hogy ez manapság normális! És ő miért ne járt volna, ha az összes haverja csinálta. Le vagyok döbbenve, hogy akkor egy nőre mi vár egy kapcsolatban! Átverés, szenvedés? Milyen világ lesz így. Sorra fognak a házasságok szét hullani, mert a férfiak szuper élvezetet akarnak. Annyira jó manapság a férfiaknak, hogy kívánnék egy katasztrófát rájuk, hogy tudják meg, mi is az igazi élet. Férfiaknak manapság nem kell semmi nehézségben részt venniük, pl. mint régen háborúban a katonáknak. Szegénykéknek a katonaságot is el törölték. Persze hogy a jó dolgukban a feleségeik mellett az egyik prostitól, a másikhoz járnak. Én komoly kiképzésekre küldeném őket, ahol jól ráncba szednék a sok aberált férfit.2012. máj. 23. 10:42
21/55 A kérdező kommentje:
mindketten 36 évesek vagyunk. 10:48- elértetted, úgy írtam hogy 7 éve már prostizott a kapcsolatunk ELŐTT, azaz még nem jártunk! És utána 2 évet jártunk, és az alatt sem tudta abba hagyni.Mindezt a végén vallotta be. És nem velem volt a baj, nem szeretném magamat fényezni, de oda vannak értem a férfiak. És nagyon örülök, hogy pár fiú kivételével vannak még mégis csak megbízható, komoly fiúk!
2012. máj. 23. 11:14
22/55 anonim válasza:
Ha visszahozzák a sorkatonaságot a férfiaknak, akkor a nőket meg tanítsák meg főzni, mert hihetetlen hogy a mai lányok 90%a még egy palacsintát se képes összedobni, ha meg is teszi ehetetlen lesz.
Kérdésre válaszolva, akkor én abba a maradék 10%ba járok.
23/55 Johnny B. Goode válasza:
Az, hogy nem tudnak főzni, az sajnos neveléshiány miatt van.
24/55 A kérdező kommentje:
az tény, hogy nem lenne annyi sok tini ribi, ha szigorúbb nevelést kapnának, és nem csak a szilikonokat rakatnák magukba, hanem a szüleik jó szigorúan fognák őket!
2012. máj. 23. 11:24
25/55 anonim válasza:
NEM IGAZ. 7évig csalt folyamatosan... Undorító patkány.
De én azt mondom, ne sajnáld kicsit sem, hogy vége, leglább MÁR rájöttél, és tudod mi a szitu.
Normális pasi NEM k*rvázik.
26/55 anonim válasza:
Kérdező: kár beléd bármiféle értelmes indok, vagy válasz, annyira ostoba vagy.
Csak annyit mondok, azért járt félre a barátod, mert tág, mosatlan, büdös a lyukad. Örülj neki, hogy kitartott melletted, ha a minőségi szexet máshonnan is szerezte be.
27/55 A kérdező kommentje:
10:50-nek. van sok eset, hogy a nőket agyba főbe verik a férfiak. Ahhoz nem kell katonai kiképzés, elég az alkohol.
2012. máj. 23. 11:31
28/55 anonim válasza:
akkor baj lehet a matekjával:D
29/55 A kérdező kommentje:
11:31- te egy elmebeteg lehetsz. Igen, igazad van te szerencsétlen kislány, a lukam akkor is büdös volt szerinted, amikor még velem nem is járt. És hogy jól tette hogy minőségi szexért járt? Akkor most őrült módon nem hajtana és gátolná, hogy akárkivel is össze jöjjek, te kis fütyike!!!Te pont olyan perverz lehetsz mint ő.
2012. máj. 23. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!