Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom szerint a férfiak 90%ka havonta jár prostikhoz. Tényleg igaz ez?

Figyelt kérdés
Én, ahogyan rájöttem, hogy már 7 éve a kapcsolatunk előtt, és alatt végig prostizott, máris dobtam őt. De bizonygat, hogy ha lesz új pasim, az is oda fog járni, mert hogy ez manapság normális! És ő miért ne járt volna, ha az összes haverja csinálta. Le vagyok döbbenve, hogy akkor egy nőre mi vár egy kapcsolatban! Átverés, szenvedés? Milyen világ lesz így. Sorra fognak a házasságok szét hullani, mert a férfiak szuper élvezetet akarnak. Annyira jó manapság a férfiaknak, hogy kívánnék egy katasztrófát rájuk, hogy tudják meg, mi is az igazi élet. Férfiaknak manapság nem kell semmi nehézségben részt venniük, pl. mint régen háborúban a katonáknak. Szegénykéknek a katonaságot is el törölték. Persze hogy a jó dolgukban a feleségeik mellett az egyik prostitól, a másikhoz járnak. Én komoly kiképzésekre küldeném őket, ahol jól ráncba szednék a sok aberált férfit.

2012. máj. 23. 10:42
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
4/29- nagyon tetszik amit írtál!!! vannak még normálisan gondolkodó emberek.
2012. máj. 23. 11:45
 32/55 anonim ***** válasza:

A volt pasid egy ót*varos hímribanc. szóba se állj vele. Ja, és csináltass tesztet, nem szedtél -e ettől a ro*hadéktól össze valamit.

Máskor figyelj nagyon, ha párt keresel!

Szerintem a férfiak nagy része nem prostizik. csak a hímri*ngyók, a lúzerek, és a pénzes stricik!

2012. máj. 23. 11:50
 33/55 A kérdező kommentje:
12/31- ez érthető, ha nincs barátnőd, csak fenn állhat az a veszély, hogy te is rájuk szokhatsz, ha évekig oda fogsz járni.
2012. máj. 23. 11:53
 34/55 A kérdező kommentje:
köszi szépen a többségnek, és örülök, hogy mégsem olyan romlott és elkeserítő a helyzet, ahogyan azt az ex-szem be akarta nekem dumálni.
2012. máj. 23. 12:05
 35/55 anonim ***** válasza:
Persze, én is járok. De ők fizetnek nekem! :D
2012. máj. 23. 12:17
 36/55 Diavolino44 ***** válasza:

Mint ahogy latod vagy csak az a 10% jar ide gyik-ra vagy a parod egy patkany. Sose prostiztam s nem is fogok. Ha kell no megszerzem magamnak anelkul is.

Amugy meg nincs igazad. A ferfiaknak kell nehezsegbe reszt venniuk. Baromi nehez talalni olyan not aki nem a penzre megy, nem hisztizik, s nem ment rajta at a fel falu/varos. Ez am a kihivas! :)

2012. máj. 23. 12:26
 37/55 A kérdező kommentje:
És még azt nem írtam, hogy hogyan is jöttem az egészre rá! A számítógépében rátaláltam az összes videó felvételére, amiket a prostiknál titokban készített az aktusairól. Végig néztem. Volt a haverjával+2 lezbi prosti négyesben (ez még a kapcsol. előtt), és főleg kb. 15 évesekhez járt. Senki nem hitte el róla, kisfiús kinézet mötött egy kis perverz állat.
2012. máj. 23. 13:52
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó kommentedből is látszik, hogy a rendszeres k*rvázók jó eséllyel valamilyen parafíliával rendelkeznek. Csak úgy tudnak kielégülni, ami egy normális emberben megbotránkozást keltene (kezdve a csoportos szextől, szerepjátékoktól az állatokig vagy tárgyakig bezárólag), ezért kellenek a prostik, akik pénzért sok mindenre kaphatók... Ha lebuknak, akkor tipikusan azzal mentegetőznek, hogy "ó, ez természetes, mások is csinálják".

De hidd el, hogy a férfiak többsége nem szívesen ér egy két lábon járó "g*ciputtonyhoz", amibe már egy kisvárosnyi aberrált verte a rücskös f@szát, hogy ilyen vulgárisan fejezzem ki magam... Pláne, hogy ezért még fizessenek is.

2012. máj. 23. 14:23
 39/55 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

És még azt nem írtam, hogy hogyan is jöttem az egészre rá! A számítógépében rátaláltam az összes videó felvételére, amiket a prostiknál titokban készített az aktusairól. Végig néztem. Volt a haverjával+2 lezbi prosti négyesben (ez még a kapcsol. előtt), és főleg kb. 15 évesekhez járt. Senki nem hitte el róla, kisfiús kinézet mötött egy kis perverz állat."

----------------------------------------------------

Na jó ezzel a kommenttel porba is döntötted az egész kis hazugságodat.

Persze... 15 éves prostik. Meg prostik, akik csak úgy hagyják, hogy végigkamerázd az egészet. Persze-persze... Az látszik, hogy fogalmad sincs, hogy működik a prostizás, csak túl sok filmet néztél, vagy élénk a fantáziád. Olyan tipikus tinipitsa szinten.

Egyébként meg, az ilyen hazudozókat kéne valami jó kis kiképzésre küldeni. A férfigyűlöletedet talán nem itt kéne levezetni ilyen kamu sztorikkal.

2012. máj. 23. 14:46
 40/55 A kérdező kommentje:

20/38-Figyi én a perverzek ellen beszélek, a rendes fiúk előtt pedig minden tiszteletem! Akkor nem értelek én miért ugorjak, ha én rendes voltam. Ugorjon a perverz barátnőd. Én sem téged küldenélek a "katasztrófába" (átvitt értelemben értettem), akkor ezt a logikádat nem értem.

És az utolsó, jó olvasni ilyen normális, igaz véleményeket. És még annyit az exemről, hogy pedagógus családból származik apja, anyja, lánytestvére ő maga is tanár volt, csak jó régen, 12 évvel ezelőtt egy 9.ik osztályos tanítványát megrontotta. De ő még fiatal volt, ezért nem vettem különösebben figyelembe ezt az esetet.

2012. máj. 23. 14:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!