Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom szerint a férfiak 90%ka havonta jár prostikhoz. Tényleg igaz ez?
A volt pasid egy ót*varos hímribanc. szóba se állj vele. Ja, és csináltass tesztet, nem szedtél -e ettől a ro*hadéktól össze valamit.
Máskor figyelj nagyon, ha párt keresel!
Szerintem a férfiak nagy része nem prostizik. csak a hímri*ngyók, a lúzerek, és a pénzes stricik!
Mint ahogy latod vagy csak az a 10% jar ide gyik-ra vagy a parod egy patkany. Sose prostiztam s nem is fogok. Ha kell no megszerzem magamnak anelkul is.
Amugy meg nincs igazad. A ferfiaknak kell nehezsegbe reszt venniuk. Baromi nehez talalni olyan not aki nem a penzre megy, nem hisztizik, s nem ment rajta at a fel falu/varos. Ez am a kihivas! :)
Az utolsó kommentedből is látszik, hogy a rendszeres k*rvázók jó eséllyel valamilyen parafíliával rendelkeznek. Csak úgy tudnak kielégülni, ami egy normális emberben megbotránkozást keltene (kezdve a csoportos szextől, szerepjátékoktól az állatokig vagy tárgyakig bezárólag), ezért kellenek a prostik, akik pénzért sok mindenre kaphatók... Ha lebuknak, akkor tipikusan azzal mentegetőznek, hogy "ó, ez természetes, mások is csinálják".
De hidd el, hogy a férfiak többsége nem szívesen ér egy két lábon járó "g*ciputtonyhoz", amibe már egy kisvárosnyi aberrált verte a rücskös f@szát, hogy ilyen vulgárisan fejezzem ki magam... Pláne, hogy ezért még fizessenek is.
"A kérdező kommentje:
És még azt nem írtam, hogy hogyan is jöttem az egészre rá! A számítógépében rátaláltam az összes videó felvételére, amiket a prostiknál titokban készített az aktusairól. Végig néztem. Volt a haverjával+2 lezbi prosti négyesben (ez még a kapcsol. előtt), és főleg kb. 15 évesekhez járt. Senki nem hitte el róla, kisfiús kinézet mötött egy kis perverz állat."
----------------------------------------------------
Na jó ezzel a kommenttel porba is döntötted az egész kis hazugságodat.
Persze... 15 éves prostik. Meg prostik, akik csak úgy hagyják, hogy végigkamerázd az egészet. Persze-persze... Az látszik, hogy fogalmad sincs, hogy működik a prostizás, csak túl sok filmet néztél, vagy élénk a fantáziád. Olyan tipikus tinipitsa szinten.
Egyébként meg, az ilyen hazudozókat kéne valami jó kis kiképzésre küldeni. A férfigyűlöletedet talán nem itt kéne levezetni ilyen kamu sztorikkal.
20/38-Figyi én a perverzek ellen beszélek, a rendes fiúk előtt pedig minden tiszteletem! Akkor nem értelek én miért ugorjak, ha én rendes voltam. Ugorjon a perverz barátnőd. Én sem téged küldenélek a "katasztrófába" (átvitt értelemben értettem), akkor ezt a logikádat nem értem.
És az utolsó, jó olvasni ilyen normális, igaz véleményeket. És még annyit az exemről, hogy pedagógus családból származik apja, anyja, lánytestvére ő maga is tanár volt, csak jó régen, 12 évvel ezelőtt egy 9.ik osztályos tanítványát megrontotta. De ő még fiatal volt, ezért nem vettem különösebben figyelembe ezt az esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!