Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasználna? Változnak a férfiak?
Nekem nagyon tetszik a srác,működik is köztünk a kémia,de ő az a nagy csajozós típus..működhetne ez valaha is?vagy ezek a férfiak sosem változnak?Tényleg csak mese habbal,hogy beleszeretnek az ilyenek valakibe?
Tudom nem ismerem elég jól,de nagyon nagyon hasonló hozzám. Nem tudom ismeritek e azt az érzést mikor úgy érzitek na ő az!
Egyik haverom szintén ilyen. Nála az "aranyos lány" egyenlő a "demegdugnám" kategóriával. Az egyik aranyos lánnyal viszont már 1 éve járnak. :)
Bár én őszintén szólva csodálom a csaj idegeit. Mert bár biztos nem csalja meg a fiú, de a rengeteg lány ismerőssel most is fenntartja az ismerettséget.
Előző vagyok, bocs elirtam :D
NE feltűnően mert az idegesitő lehet :)
a változáshoz túl nagy akaraterő kell, és miért változnának ha így mindent megkapnak szted? xD
f18
látod, még nem is jöttél össze vele, de már azon töröd az agyad, hogy megváltoztasd... aztán lesz belőle egy olyan valaki, akivé te változtattad és már ez miatt nem jön be
tényleg magatok sem tudjátok mit akartok, de mi meg ezért szeretünk titeket, uh egyben öngól is volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!