Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Egy olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy olyan nőt, aki "kiszolgál" titeket (főz, mos, takarít. ), tudtok tisztelni?

Figyelt kérdés
tegyük fel hogy emellé csinos és okos.
2012. máj. 19. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
teljes mértékben , ritka kincs az ilyen nő manapság :)
2012. máj. 19. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Én tisztelem akkor is ha nem tud főzni ,mosni,takarítani....ha a nőd,akkor az első a tisztelem.Ha jobban átgondolom,akkor nagyon is tisztelem,mert a gyerekem anyja tud mosni,főzni,takarítani.
2012. máj. 19. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Náluk értékesebb, szerethető nő nincs:) Minden tiszteletem az övék!
2012. máj. 19. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

Én már sokszor mondtam nőknek, hogy engem nem indít be semmi se jobban mint mikor mos főz takarít egy nő. Nem vagyok hím soviniszta és és én is meg tudom ezeket csinálni sőt van hogy segítek. És nem hiszem hogy csak ez a feladata egy nőnek. De aki nem csinálja nőként az tőlem kevesebb tiszteletet kap mint ha megtenné.

De ha a tiszteletet kérdezed akkor igen tudom, szerintem attól nő egy nő hogy tudja hogy ezeket meg kell tennie és nem érzi rabszolgamunkának, ettől lesz jó anya is szóval csak felnézni tudok az ilyen nőkre. És még csinos és okos is? Ide vele! :D

2012. máj. 19. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
6%
Csak az ilyen nőt tudom tisztelni.
2012. máj. 19. 15:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen mosok, főzök, takarítok, de eszem ágában sincs kiszolgálni a páromat. Nem tetszik ez a szó. Nem a szolgája vagyok, vagy valami pincér... szóval értitek na! Bocsi az offért.
2012. máj. 19. 15:04
 7/13 anonim ***** válasza:
11%

Előző!

Gondolom akkor gyereket se akarsz. Őket muszáj kiszolgálni, mert tehetetlenek.

Csak azért írtam ezt, mert szerintem azok a nők legalkalmasabbak párkapcsolatra, akik előbb-utóbb gyereket is akarnak. Ők biztos nem önzők!

2012. máj. 19. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
88%

Természetesen szeretnék gyereket, de egy gyerek az gyerek, természetes, hogy ellátom és mindent megteszek érte, amit csak kell. Őt sem fogom KISZOLGÁLNI mindig, mert nem arra akarom nevelni, hogy mindig ott lesz valaki, akit lehet ugráltatni.

Én mosok, főzök, takarítok a páromra is, ez szerintem természetes. De ő is feltud állni és kimenni egy pohár vízért, vagy össze tud dobni magának egy szendvicset, ha megéhezik én meg már félig alszom, ne nekem kelljen mindig minden körülmények között pattanni! Nem gondolom, hogy ez önzőség, viszont szeretem NEM rabszolgának érezni magamat egy kapcsolatban. Ha olyan van megteszem ezt is természetesen, ugyanakkor jól esik, hogyha megkérem a páromat, ő is megtesz néha ilyen apróságokat nekem. Önzőség lenne? Akkor önző vagyok! :)

2012. máj. 19. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
en mindig is tiszteltem a bejaronoimet!
2012. máj. 19. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:

15:10 ha ez így van, akkor szerencsére, csak tökéletes, boldog családok vannak a földön! :) Tudod az önzetlenségnek nem az egyetlen feltétle, hogy akarjon valaki gyereket, sőt egyáltalán nem feltéte.

Szerintem főzni, mosni takarítani mindenki meg tud tanulni, és nem a férfiért csinálja, mert akkor is meg kell csinálnia amikor még nem találta meg a párját és egyedül van. Szolgálni meg senkit nem kéne. Amelyik nő csak erre képes, és nincs több ambíciója, az unalmas. Ezek a dolgok nem erények, hanem alapvető dolgok amiket meg kell csinálni.

2012. máj. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!