Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy olyan nőt, aki "kiszolgál" titeket (főz, mos, takarít. ), tudtok tisztelni?
Figyelt kérdés
tegyük fel hogy emellé csinos és okos.2012. máj. 19. 14:25
11/13 anonim válasza:
Én is ilyen típus vagyok, megszoktam, hogy főzök/mosok/takarítok akit szeretek annak külön jó érzés finomakat sütni-főzni. Szerintem itt a férfiak részéről nem a tisztelet hiányáról van szó, hanem általában az elkényelmesedésről. Legyen valamilyen szinten munkamegosztás... :)
21N
13/13 anonim válasza:
#7 :Gratulálok! Te a pasidat egy gyerekhez hasonlítottad! :D további kellemes együttélést :DDDDD
Hát igen, mondta itt valaki....a bejárónőt tisztelik! :) de majd d***ni keresnek mást, mert pótanyutval már csak nem fogok lefeküdni.
Munkamegosztásról, KÖLCSÖNÖS TISZTELETRŐL nem hallottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!