Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom szerint a férfiak 90%ka havonta jár prostikhoz. Tényleg igaz ez?

Figyelt kérdés
Én, ahogyan rájöttem, hogy már 7 éve a kapcsolatunk előtt, és alatt végig prostizott, máris dobtam őt. De bizonygat, hogy ha lesz új pasim, az is oda fog járni, mert hogy ez manapság normális! És ő miért ne járt volna, ha az összes haverja csinálta. Le vagyok döbbenve, hogy akkor egy nőre mi vár egy kapcsolatban! Átverés, szenvedés? Milyen világ lesz így. Sorra fognak a házasságok szét hullani, mert a férfiak szuper élvezetet akarnak. Annyira jó manapság a férfiaknak, hogy kívánnék egy katasztrófát rájuk, hogy tudják meg, mi is az igazi élet. Férfiaknak manapság nem kell semmi nehézségben részt venniük, pl. mint régen háborúban a katonáknak. Szegénykéknek a katonaságot is el törölték. Persze hogy a jó dolgukban a feleségeik mellett az egyik prostitól, a másikhoz járnak. Én komoly kiképzésekre küldeném őket, ahol jól ráncba szednék a sok aberált férfit.

2012. máj. 23. 10:42
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
az utolsónak. Te még arról nem hallottál, hogy amíg a ribanc el ment zuhanyozni, ő mindig beállította a mobilját olyan szögbe az ő esetében egy kis szekrényre, vagy amire lehetett, hogy probléma nélkül a prosti tudta nélkül rögzített mindent. Hogy te mekkora nyuszifül vagy?! Látom semmi élet tapasztalatod. Hisz végig néztem te hitetlen! Hisz ő is aztán bevallotta a szüleinek is, hogy igenis készített videókat. Mini SD mobil kártya hordozóról a számítógépébe bemásolta te kis naiva.
2012. máj. 23. 15:05
 42/55 A kérdező kommentje:
38/41- bocs ezt neked írtam hogy: utolsó, jó olvasni ilyen normális, józan véleményeket. Nem annak a hitetlennek.
2012. máj. 23. 15:10
 43/55 anonim ***** válasza:

De láttam én is a filmeken ilyeneket igen... De szerinted ez nem tűnik föl a nőnek? Ezért írtam, hogy fogalmad sincs, hogy zajlik egy ilyen dolog. Csak a filmeken látott dolgokat vegyíted a fantáziáddal. Persze a mobil mindig olyan szögben van és ez sosem tűnik föl a prostinak, jaja...

Mini (8Gb, ahogy privátban írtad) SD kártya, mobil... Persze, a kapcsolatotok előttről 7-8 éve... Akkor még nem voltak ilyen cuccok... Nézz még hülyébbnek, köszönöm.

Meg még ez a megrontós duma is. Egyre jobb. Mi jön még?

2012. máj. 23. 15:31
 44/55 A kérdező kommentje:
UTOLSÓNAK! a kapcsolatunk előtt 2008 ban nem volt mini SD? Onnantól találtam felvételeket. Mi 2009 ben kezdtünk járni. Tudod ennyire buta emberekkel nem is foglalkozom, fogok itt neked magyarázni? csak röhögök rajtad. Azt meg kérdezd a prostiktól, hogy hogyan nem vették észre. Mert annyira buták voltak biztos, mint te!!!!
2012. máj. 23. 15:51
 45/55 anonim ***** válasza:
Most aztán jól meg mondtad, találhatsz is ki valami újat. Várom a következő kérdésedet.
2012. máj. 23. 16:00
 46/55 A kérdező kommentje:
azt várhatod. Csak az nem neked fog szólni, hanem az okos, tapasztalt, komoly, korrekt válaszadóknak. Neked az ilyen téma túl magas. És mindenkinek köszönöm még 1x, és tényleg örülök, hogy kiderült csak a 10% él így, ennek nagyon örülök, és ezek szerint még van remény egy normális kapcsolatra, és nem totál elfajzott az egész társadalom, és vannak normális fiúk!
2012. máj. 23. 17:14
 47/55 anonim ***** válasza:

"Én komoly kiképzésekre küldeném őket, ahol jól ráncba szednék a sok aberált férfit."

Én is elküldeném őket ilyen dominákhoz hogy büntessék meg őket rosszak voltak :DD

Kicsit ferdíted a dolgokat. Egyrészt amit kérdeztél ez természetesen nem igaz, és ezt te is gondolhatod. Szted ha tényleg így lenne, nem lenne 10-ből 9 nő prosti?

A másik meg, h "Férfiaknak manapság nem kell semmi nehézségben részt venniük", "Annyira jó manapság a férfiaknak, hogy kívánnék egy katasztrófát rájuk,"

"jó dolgukban a feleségeik mellett az egyik prostitól, " blablabla.

Namost: katasztrófa van elég, és háború is, de minek? Te komolyan gondolod h a férfiember dolga h ártatlanokat gyilkoljon v amerikai milliárdosok parancsára rohanjon a halálba. A férfiak nagy része igenis megteszi a dolgát anyagi és fizikai biztonságot nyújt a feleségének. Ez a fizikai ma már nem feltétlenül puszta erő hanem lehet a hevederzár is az ajtón. Hiszen a puszta erővel nagyon sokra mész, ugye. (Azért az nem baj, ha egy fotelt elbír egyedül)

A nők közbe mit csinálnak. Ja bocs. Van amelyiknek semmi dolga, a férje dolgozik csak, ő nevel 3 gyereket ok, de azok iskolában vannak reggeltől estig. Kotyvaszt valamit egy ideig aztán már inkább rendel kaját, h legyen ideje manikűrösre, fodrászra, aerobicra, ilyen olyna táncra, hobbira, ruhavásárlásra. Aztán az első jöttment kertésszel v donhuannal a társastánc klubból felcsináltatják magukat. Hát ennél azért a k.rvázás egy fokkal kevésbé megalázó.

És mégegy. Mielőtt féreért valaki, én se állítom h szép dolog a k.rvázás, de a nőknek se kéne elkényelmesedniük. Mint mondod régen harcolni mentek a fériak igen, de nagyon régen meg promiszkuitás volt, na akkor most mi van?

A nők ugyanúgy elkényelmesednek, a napi 3 szexből lesz havi 3, aztán eszükbe jut h az orált tulajdonképpen nem szeretik, ha a férjükről kiderül h kipróbálna valami új dolgot, vagy kicsit extrémebbet a sötétben misszionárius póznál na akkor kiszaladnak a világból h egy aberrált perverz barom.

Én nem azt mondom h erre megoldás a prostizás mert erre egy kiadós beszélgetés lenne a megoldás, de ha nem lenne a nők nagyrésze prűd és nem kényelmesedne el, h nincs "versenytársa" akkor sokkal kevesebb prostizás meg megcsalás lenne.

2012. máj. 23. 19:19
 48/55 A kérdező kommentje:
utolsó- igen sok nő tényleg olyan nagy lábon él, és tényleg akkora igényeik vannak, hogy jogos a férjük felháborodása. Csak sajnos nálunk ez nem ez miatt történt, ugyanis totál egyszerűek voltak az igényeim. Szeretem az egyszerű de nagyszerű megoldásokat, semmi műkörmös, szoli, kozmetikus, ugyanis mindent jobban megoldok magam, pont az igényeimnek megfelelően, nem szorulok ezekre, kivéve a fodrászt. Ez nagyon is megfelelt neki, rajtam megspórolhatta a prostikra szánt pénzt. És ami a vágyait illeti, nem mondhatnám magamat prűdnek, párban nem volt teljesítetlen vágya. A barátaitól vissza hallottam véletlenül, hogy azon a téren nagyon megértette magát velem. Amire 1x rákérdezett, de nem kérte, hogy lennék e lánnyal, vagy hogy rögzítheti-e kettőnk aktusát mobilra. Természetesen ez a kettő nálam kizárva. De őt főleg a nagyon fiatalkák vonzották, kb. 16 évesek lehettek ránézésre a videóin. Még máig is harcol értem, pedig 1 év eltelt. Mondta, nekem ezt el kellett volna neki néznem! Hisz mi van abban, ha a férfi ha a nő pl. terhes is, oda jár, hisz sok focista is ezt teszi szerinte. Annál jobb lesz szerinte egy pár szexuális élete.
2012. máj. 23. 20:51
 49/55 anonim ***** válasza:

Magad ellen beszélsz kedves kérdező.

Írod itt hogy ezek a csúnya gonosz férfiak milyen aberáltak megésatöbbi...DE!!! te erre a férfitípusra cuppantál rá kisaranyom.Valld be hogy belehúztál a tutiba azaz nem értesz a férfiakhoz.Elvégre aki rendes pasit akar és mégis egy ilyennel áll össze az nem ért a férfiakhoz.Persze egyszerűbb a rendes férfiakat is besározni ahelyett hogy a korcs ízléseddel szembenézz

2012. máj. 23. 21:21
 50/55 anonim ***** válasza:

ma 19:19 vagyok.

Hát sajnállak mert ha igaz amit írsz akkor a barátodnak tényleg semmi oka nem volt a prostizásra, na nem mintha az amúgy felmentené őt h volt oka. A barátod egyszerűen szemét volt és paraszt, csak nem értem minek neki barátnő. Mert ő nem bír megmaradni egy nő mellett, ok, de miért fájdítja valakinek a szívét ezzel. Valószínűleg infantilis is kicsit, meg apa képe, család képe sem volt. A szeretetről valszeg azt se tudja h mi.

Jól elbánt veled, de azért nem kéne általánosítani. Amit mond az nem igaz. talán pont h 10% férfi jár prostihoz csak, és van aki csak kipróbálja, olyan aki rendszeresen elég ritka. Hát ugye nem egy olcsó dolog... Bár lehet h az ő bunkó ismerősi körében meg a focisták közt igen. Remélhetőleg tanultál az esetből és legközelebb okosabban választasz, és nem csak a külső tulajdonságokat hanem a belsőket is nézed.

2012. máj. 23. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!