Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom szerint a férfiak 90%ka havonta jár prostikhoz. Tényleg igaz ez?
De láttam én is a filmeken ilyeneket igen... De szerinted ez nem tűnik föl a nőnek? Ezért írtam, hogy fogalmad sincs, hogy zajlik egy ilyen dolog. Csak a filmeken látott dolgokat vegyíted a fantáziáddal. Persze a mobil mindig olyan szögben van és ez sosem tűnik föl a prostinak, jaja...
Mini (8Gb, ahogy privátban írtad) SD kártya, mobil... Persze, a kapcsolatotok előttről 7-8 éve... Akkor még nem voltak ilyen cuccok... Nézz még hülyébbnek, köszönöm.
Meg még ez a megrontós duma is. Egyre jobb. Mi jön még?
"Én komoly kiképzésekre küldeném őket, ahol jól ráncba szednék a sok aberált férfit."
Én is elküldeném őket ilyen dominákhoz hogy büntessék meg őket rosszak voltak :DD
Kicsit ferdíted a dolgokat. Egyrészt amit kérdeztél ez természetesen nem igaz, és ezt te is gondolhatod. Szted ha tényleg így lenne, nem lenne 10-ből 9 nő prosti?
A másik meg, h "Férfiaknak manapság nem kell semmi nehézségben részt venniük", "Annyira jó manapság a férfiaknak, hogy kívánnék egy katasztrófát rájuk,"
"jó dolgukban a feleségeik mellett az egyik prostitól, " blablabla.
Namost: katasztrófa van elég, és háború is, de minek? Te komolyan gondolod h a férfiember dolga h ártatlanokat gyilkoljon v amerikai milliárdosok parancsára rohanjon a halálba. A férfiak nagy része igenis megteszi a dolgát anyagi és fizikai biztonságot nyújt a feleségének. Ez a fizikai ma már nem feltétlenül puszta erő hanem lehet a hevederzár is az ajtón. Hiszen a puszta erővel nagyon sokra mész, ugye. (Azért az nem baj, ha egy fotelt elbír egyedül)
A nők közbe mit csinálnak. Ja bocs. Van amelyiknek semmi dolga, a férje dolgozik csak, ő nevel 3 gyereket ok, de azok iskolában vannak reggeltől estig. Kotyvaszt valamit egy ideig aztán már inkább rendel kaját, h legyen ideje manikűrösre, fodrászra, aerobicra, ilyen olyna táncra, hobbira, ruhavásárlásra. Aztán az első jöttment kertésszel v donhuannal a társastánc klubból felcsináltatják magukat. Hát ennél azért a k.rvázás egy fokkal kevésbé megalázó.
És mégegy. Mielőtt féreért valaki, én se állítom h szép dolog a k.rvázás, de a nőknek se kéne elkényelmesedniük. Mint mondod régen harcolni mentek a fériak igen, de nagyon régen meg promiszkuitás volt, na akkor most mi van?
A nők ugyanúgy elkényelmesednek, a napi 3 szexből lesz havi 3, aztán eszükbe jut h az orált tulajdonképpen nem szeretik, ha a férjükről kiderül h kipróbálna valami új dolgot, vagy kicsit extrémebbet a sötétben misszionárius póznál na akkor kiszaladnak a világból h egy aberrált perverz barom.
Én nem azt mondom h erre megoldás a prostizás mert erre egy kiadós beszélgetés lenne a megoldás, de ha nem lenne a nők nagyrésze prűd és nem kényelmesedne el, h nincs "versenytársa" akkor sokkal kevesebb prostizás meg megcsalás lenne.
Magad ellen beszélsz kedves kérdező.
Írod itt hogy ezek a csúnya gonosz férfiak milyen aberáltak megésatöbbi...DE!!! te erre a férfitípusra cuppantál rá kisaranyom.Valld be hogy belehúztál a tutiba azaz nem értesz a férfiakhoz.Elvégre aki rendes pasit akar és mégis egy ilyennel áll össze az nem ért a férfiakhoz.Persze egyszerűbb a rendes férfiakat is besározni ahelyett hogy a korcs ízléseddel szembenézz
ma 19:19 vagyok.
Hát sajnállak mert ha igaz amit írsz akkor a barátodnak tényleg semmi oka nem volt a prostizásra, na nem mintha az amúgy felmentené őt h volt oka. A barátod egyszerűen szemét volt és paraszt, csak nem értem minek neki barátnő. Mert ő nem bír megmaradni egy nő mellett, ok, de miért fájdítja valakinek a szívét ezzel. Valószínűleg infantilis is kicsit, meg apa képe, család képe sem volt. A szeretetről valszeg azt se tudja h mi.
Jól elbánt veled, de azért nem kéne általánosítani. Amit mond az nem igaz. talán pont h 10% férfi jár prostihoz csak, és van aki csak kipróbálja, olyan aki rendszeresen elég ritka. Hát ugye nem egy olcsó dolog... Bár lehet h az ő bunkó ismerősi körében meg a focisták közt igen. Remélhetőleg tanultál az esetből és legközelebb okosabban választasz, és nem csak a külső tulajdonságokat hanem a belsőket is nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!