Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most minek vegyem tőle?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most minek vegyem tőle? Ez egy jel lenne?

Figyelt kérdés
Tudom, nagyon gyerekes lesz ez a kérdés, de a barátom facebookon egy olyan embernek a képét lájkolgatja, akivel régebben nagyon sokat kavart... 10 hónapja vagyunk együtt, de az enyémet 1x se tette meg.. csak annyit mondott, hogy jó... ezt most vegyem jelzésnek, hogy őt jobban érdekli, mint engem? minden képét belájkolgatja, és még nekem is mondja, hogy milyen fasza képet csinált magáról... az enyémre meg szarik rá, ami elég aggasztóan hat rám :(
2012. máj. 21. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez elég tapintatlan dolog a részéről. Mert az megértem, ha nem tetszik neki a képed, a másik csajé meg igen. Lehet, te nem vagy fotogén, vagy nem pakolod ki a melleidet, mittudomén, van ilyen.

De attól még elég surmó dolog látványosan a barátnőd tudtára adni, hogy ja, az jó nő. Szóval nézegesse titokban, vagy nem tudom. Én azért rajta tartanám a szemem. Facebook ide vagy oda.

21L

2012. máj. 21. 23:09
 2/6 A kérdező kommentje:
elejétől fogva ez van... bármit megoszt, egyből lájkolja... és nem tom minek vegyem ezt :S lehet, hogy nem kéne fent akadnom rajta, de azt, hogy minden megosztását és képét... az enyémre meg szarik rá, pedig elv a szerelme vagyok... :S
2012. máj. 21. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy jel arra, hogy valójában az a csaj jobban tetszik neki. Csak valószínűleg nem lehet vele. Én a helyedben az ilyen srácot hagynám a francba.
2012. máj. 21. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:

ja, mi az, hogy őt lájkolja téged meg nem?

én leülnék vele és komolyan elbeszélgetnénk a dologról.

2012. máj. 21. 23:26
 5/6 A kérdező kommentje:

#2 válaszoló: én is gondoltam már rá... mivel azzal a csajjal több a közös, mint bennünk, meg a stílusuk is egyező...

#3 válaszoló: 2-3 naponta adok neki ultimátumot, hogy mit tegyen meg mit ne.. és már nem akarok belekötni semmibe se, mert utána engem állít be szarnak...

2012. máj. 21. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindig olyanoknak van nője, akik meg sem érdemlik.
2012. máj. 22. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!