Vegyem el tőle vagy mi?
A kutyám morog ha simogatom és ha oda megyek hozzá.
Van neki egy gumicsontja.És szerintem azt hiszi hogy el akarom tőle venni.
Mindenféleképp vedd el, minden alkalommal, ha morog. Egy idő után remélhetőleg összekapcsolja, hogy ha jól viselkedik van gumicsont, ha nem, akkor nincs.
Azt képzeli, hogy ő diktál, ő saját magát hiszi falkavezérnek.
Ha Te vagy a falkavezér, akkor a Te dolgod eldönteni ehet-e például.
Hát itt alapvető problémák lehetnek. Azzal, hogy elveszed nem fogsz elérni semmit. A kapcsolatotokat, sorrendet az elejétől kezdve fel kell építeni, amit egy mondatban össze se lehet foglalni. Én javasolnék egy kutyaiskolát.
1. válaszoló: kizárt dolog, hogy a kutya játékból csinálná ezt. Ideális esetben eszébe nem jut rámorogni a gazdájára.
Egy kutya soha SOHA nem mroorghat a gazdájára,semmilyen körülmények között!Nincs játék kedves első,látszik h a 0% nem véletlen.
Milyen kutyád van?
Ha morog vedd el a játékot morogj vissz és menj el majd probálkozz később,türelemjáték de megéri.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
A kutyám fajtája: Bischon Bolognese
Szerintem nem a csonttal és nem is a kapcsolatunkkal van a baj hanem azzal hogy anyum el utazott és számára ő a "falkavezér"
Ő rá mindig hallgat! Ha hisztizik(morog és bebújik a sarokba) akkor anyum rászól és nem morog meg semmi.
Az a baj hogy nincs időm a kutyaiskolára de azért köszönöm! :)
Az is felmerült bennem hogy a másik kutyára féltékeny (mert most mamámnál vagyok). Amikor kimentem akkor szaladtak egymás mellett és a kutya ráugatott (de nem úgy mint amikor játszik) és morgott is rá! :/
Kérem segítsetek hogy ezután mit csináljak! :/
Azért mert anyukád a falkavezér attól még gond van a kapcsolatotokkal. A falkasorrendnek a következőképpen kéne kinéznie a kutya fejében:
1. Anyukád
2. Te
3. xy
4. xy
5. ....
6. ....
7. ....
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
a kutya
A helyzet jelenleg így nézhet ki valahogy:
1. Anyukád
2. kutya
3. xy
.
.
.
.
.
.
.
.
Te
Szóval csak úgy tudsz változtatni a helyzeten, ha felülkerekedsz a kutyán és számára te is falkavezér leszel. Addig amíg azt hiszi alatta vagy addig morogni fog, aggresszorkodni, ha nem úgy történnek a dolgok ahogy ő akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!