Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek kellene egy telt (nagymellű), molett nő komolyabb kapcsolatra is?
Figyelt kérdés
Kinek mi az ideálja?Léci kort írjatok!2012. máj. 20. 22:08
11/21 anonim válasza:
Igen, persze. Tetszett is már nekem több molettebb lány :)
17/F
12/21 anonim válasza:
Na meg persze a belső nagyon fontos. Egy lányismerősömet észre sem vettem "úgy" hónapokig, majd ahogy egyre jobban megismertem, jó és rossz szokásait... együtt töltött idő után végül beleszerettem. Azóta ő elhajtott, de mindegy már... Szóval meglepő, hogy végül olyasvalakibe szerettem bele, aki előtte még csak nem is tetszett... WTF?!?
13/21 anonim válasza:
Nekem csak a telt lanyok (ducik) jonnek be!
18/f
14/21 anonim válasza:
nem.
a sportos csajokat szeretem.
ők jönnek velem kocogni,konditerembe,bringázni.
velük el lehet lenni.
egy duci lánnyal nagyon eltérő lenne az értékrendünk és az étrendünk is:).
15/21 anonim válasza:
14-nek! Én is telt vagyok, és attól eljárok kocogni, biciklizni... és attól mert vki nem vasággyal 40 kiló még nem biztos, h cukrot cukorral eszik! Gyakran eszek csirkét, rizst... minimálisan fogyasztok fűszereket, szóval nem kell ennyire előítéletesnek lenni a teltekkel! Sőt, lefogadom, h sok 'sportos' csajnál jobb kondiban vagyok!
16/21 anonim válasza:
az egy dolog hogy ha jó a kondid,de a magas testzsír akkor sem esztétikus és nem egészséges.
egy 40 kilóson meg nincs izom,a formás alakot meg az izmok adják,uh ez a példád is butus.
17/21 CMD válasza:
Mivel én is meg lettem szólítva, a válaszom: nem.
18/21 anonim válasza:
Nem vagyok én butus! De büszke vagyok arra, h van fenekem, s van mellem! Bnőm pl büszke a kockás hasára, meg az izmaira, de a 178 centijével és 49 kilójával én semmi nőieset nem ltok benne. Ahogy az előző párom mondta: semmire nem jó, mert nőiesnek nem nőies, és még a csípője is szúr!(Persze ez nem azt jelenti, h engem könnyebb tugrani, mint megkerülni, csak azt, h van rajtam fölösleg) Ha jönne egy jótündér, aki azt mondaná, h a 167 cntimhez 55 kilós lehetnék, elzavarnám a csudába!
19/21 anonim válasza:
kedves 18,
váljék egészségedre.
20/21 anonim válasza:
Kép nélkül tényleg nehéz ezekre válaszolni.De nekem kellene,ha szép az arca,tetszik és nem nagyon durva a helyzet.Az eddigi barátnőim sem nádszálkisasszonyok voltak.
Neked milyen a pasi ideálod?:)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!