Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak nektek kellene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek kellene egy telt (nagymellű), molett nő komolyabb kapcsolatra is?

Figyelt kérdés
Kinek mi az ideálja?Léci kort írjatok!
2012. máj. 20. 22:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen, persze. Tetszett is már nekem több molettebb lány :)

17/F

2012. máj. 20. 22:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Na meg persze a belső nagyon fontos. Egy lányismerősömet észre sem vettem "úgy" hónapokig, majd ahogy egyre jobban megismertem, jó és rossz szokásait... együtt töltött idő után végül beleszerettem. Azóta ő elhajtott, de mindegy már... Szóval meglepő, hogy végül olyasvalakibe szerettem bele, aki előtte még csak nem is tetszett... WTF?!?
2012. máj. 20. 22:29
 13/21 anonim válasza:

Nekem csak a telt lanyok (ducik) jonnek be!

18/f

2012. máj. 20. 22:30
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

nem.

a sportos csajokat szeretem.

ők jönnek velem kocogni,konditerembe,bringázni.

velük el lehet lenni.

egy duci lánnyal nagyon eltérő lenne az értékrendünk és az étrendünk is:).

2012. máj. 20. 22:53
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
14-nek! Én is telt vagyok, és attól eljárok kocogni, biciklizni... és attól mert vki nem vasággyal 40 kiló még nem biztos, h cukrot cukorral eszik! Gyakran eszek csirkét, rizst... minimálisan fogyasztok fűszereket, szóval nem kell ennyire előítéletesnek lenni a teltekkel! Sőt, lefogadom, h sok 'sportos' csajnál jobb kondiban vagyok!
2012. máj. 20. 22:56
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

az egy dolog hogy ha jó a kondid,de a magas testzsír akkor sem esztétikus és nem egészséges.

egy 40 kilóson meg nincs izom,a formás alakot meg az izmok adják,uh ez a példád is butus.

2012. máj. 20. 23:00
 17/21 CMD ***** válasza:
Mivel én is meg lettem szólítva, a válaszom: nem.
2012. máj. 20. 23:05
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagyok én butus! De büszke vagyok arra, h van fenekem, s van mellem! Bnőm pl büszke a kockás hasára, meg az izmaira, de a 178 centijével és 49 kilójával én semmi nőieset nem ltok benne. Ahogy az előző párom mondta: semmire nem jó, mert nőiesnek nem nőies, és még a csípője is szúr!(Persze ez nem azt jelenti, h engem könnyebb tugrani, mint megkerülni, csak azt, h van rajtam fölösleg) Ha jönne egy jótündér, aki azt mondaná, h a 167 cntimhez 55 kilós lehetnék, elzavarnám a csudába!
2012. máj. 20. 23:07
 19/21 anonim ***** válasza:
37%

kedves 18,

váljék egészségedre.

2012. máj. 21. 01:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Kép nélkül tényleg nehéz ezekre válaszolni.De nekem kellene,ha szép az arca,tetszik és nem nagyon durva a helyzet.Az eddigi barátnőim sem nádszálkisasszonyok voltak.

Neked milyen a pasi ideálod?:)

25/F

2012. máj. 21. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!