Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyi idő telt el a megismerkedéstől a járásig? És ez idő alatt milyen gyarkan találkoztatok?
Neten ismertem meg, ha úgy számolod, akkor egy hónap, ha az első randitól, akkor meg... ööö... 4 nap? 2. randin jöttünk össze.
21L
3 hónap.
Heti 3x 4x találkoztunk. Órákat voltunk együtt. Igaz nem szerelmnek, hanem barátságnak indult... csak szép lassan rájöttem, hogy nekem ő a tökéletes pasi.
Mi is a neten ismerkedtünk meg, 5 hónappal ezelőtt. Pár hete taliztunk, azt mondta jo lenne máskor is, de azóta semmi.:-S Még csak szóba se jött egy újabb tali, pedig szinte mindennap beszélünk.
Bár azt még hozzá kell tenni, h folyton melózik.
2 hónap.majdnem kereken :)
eleinte csak heti 1x-2x majd heti 4x kb.:)
fél éve együtt!:)
16L
1 óra kb.
(neten ismerkedtünk mi is, és első randin összejöttünk. És mindenkivel így voltam. Azt elsőre el tudom dönteni, bejön-e a másik fél, és ő is. Ha bejövünk egymásnak, akkor meg annak jelet kell adni. Ha ez nem történik meg, akkor nincs vonzalom. És ha nincs, az később se lesz...)
Én nem akarlak elkeseríteni, de szerintem te is tudod, hogy 5 hónap alatt, ha akart volna valamit, akkor szakított volna rád időt. Majdnem fél év alatt kizárt, hogy ne lett volna 1-2 szabad órája.
(Egy hozzám közel álló személynek nemrég ért véget egy ilyen kapcsolata, másfél év nyűglődés után. Ők jártak elvileg, de a srácnak olyan húzásai voltak, pl zsinórban 4x mondott le randit 1 órával a megbeszélt időpont UTÁN... Meg mindig dolgozik, azért haverokra volt idő, csak a barátnőre nem, de közben bizonygatta, mennyire szereti... Ha fontos valaki, arra szakítok időt, még ha csak keveset is, de megoldom...)
5-nek: igazad van, csak nálunk kicsit fura a helyzet, véletlenül akadtunk egymásra, kb egy hónapja lett nyilvánvaló mindkettőnk számára, h " van köztünk vmi" utána taliztunk is, kölcsönös szimpátia megvolt....
Utána rákérdeztem, h még mindig akarja-e, ez volt a válasz: már egyszer mondtam h igen, ha változás lesz majd szólok. :-D
5. vagyok.
De ha akarja, miért nem mutatja ki?
(Lehet, hogy én vagyok ennyire türelmetlen, de az ilyesmit sose értettem...)
Ahogy észrevettem, nem az az 'ajtóstul a házba' típus. Am meg 30-on felüli, túl van néhány rossz kapcsolaton, mondta, h nem akar megint beleszaladni egy kudarcba.
Csak hát ugye én is kicsit türelmetlen vagyok. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!