Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választják mindig a vékony karcsú lányokat a pasik, és a telt vagy molett nők nem kellenek senkinek?
Figyelt kérdés
Mit látnak bennük fantáziát? Vagy ennyire undorító a súly felesleg ? Vagy mert a vékonyabb jó az ágyban?Ha viszont kellenek akkor meg azért mert nincs más aki kapóra jönne?2012. máj. 5. 14:16
1/12 anonim válasza:
A média belénk súlykolta hogy a vékonyakat szeressük:D Amúgy kinek mi... nekem a vékonyabb kicsit teltebb de formás lányok a zsánereim:D
3/12 anonim válasza:
Én duci vagyok, és van párom. A pasik megérzik, ha nincs önbizalmad, nem vagy megelégedve magaddal. Tudod erre szokták mondani, hogy kell legyen egy kisugárzása a leányzónak. Na, akinek alacsony az önbizalma, annak kisugárzása sincs. Egyébként minden pasinak más tetszik, de szerintem többen szeretik az átlagos, vagy picit teltebb lányokat, mint a csont soványakat. Persze, ha egy átlagos magassághoz 85 kiló felett vagy, el kéne gondolkoznod, mert azért már van, ami tényleg sok és csak nagyon kevés embernek tetszik.
4/12 anonim válasza:
Nekem bejonnek a teltebb csajok :D 18/f
5/12 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok túlzott kövér én csak 65 kiló vagyok és 165 cm de formátlan és kibuggyan a hájam oldalt azon vagyok hogy vékonyabb legyek. Ha férfi lennék én is a csinos kerek popsit választanám ,én is olyan szeretnék lenni de sajnos nagyon nehéz lemondani kedvenc étrendünkről is.
2012. máj. 5. 14:34
6/12 anonim válasza:
Én 168 centihez vagyok 80 kg, és imád a párom. Olyan ruhát vegyél, amiből nem buggyan ki semmid, mert az akkor is csúnya, ha valakin csak 5-10 kiló plusz van. Egyébként meg szedd össze magad, és ne a vékony lányokat hibáztasd. Te is lehetsz vékony, vagy elfogadhatod magad úgy, ahogy vagy.
7/12 lila nyuszi válasza:
Nálam 69kgot nyomott a mérleg amikor észbe kaptam, most vagyok 53-54. 3 hónap alatt megerőltetés nélkül le tudod adni, járj el futni, igyál előtte 1000mg L-karnitint, este ne zabáld tele magad és kész is. Cukrot, fehérlisztet évek óta nem veszünk. Ha ez az álmod, küzdj érte!
21/N
8/12 anonim válasza:
az okos férfiak ugy csinálják,hogy van egy nőjük,aki vékony,mindig tip-top és azzal mennek bulizni,haverok elé stb mert azt ugymond "jó mutogatni"
de ha már szexről van szó,akkor mindenképp egy teltebb,esetleg duci lány,mert azzal jobb:D
9/12 anonim válasza:
Már megint ezzel a média maszlaggal jöttök,nem értem miért kell állandóan ezzel dobálózni,egyébként tök egyszerű:A legfontosabb hogy a testsúly indexed legyen olyan tartományban ami a lehető legminimálisabbra csökkenti a testsúly miatt kialakuló betegségek kockázatát,az egészségünk fontosabb mint a másik nem véleménye.Ami még tökegyértelmű:Vannak emberi tulajdonságok ami miatt egyes emberek sokkal nehezebben tetszenekmeg másoknak mint mások,ilyen a szépség,az őszinteség,intelligencia,anyagiak,iskolázottság.Tehát miért kell kiakadni azon ha egy kövér/duci nő kevésbé kelendő mint egy átlagos(ideális) testsúlyal rendelkező?Most én is lázadjak mert 10 centis a péniszem és az intelligenciámhoz képest csak 8 általánossal rendelkezek ebből adodóan szegény is vagyok... Nem kellek senkinek.Miért?Mert nem férek bele az általánosan elvárható jellemzőknek.Ez van,bármennyire fáj,az élet ilyen.
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem a külső számít,többnyire a normális emberek találnak nehezen párt azért,mert a népesség 90 százalékának MINDEGY,hogy kivel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!