Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi idő telt el a megismerkedéstől a szeretkezésig?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk már tizenévesek, túl több komoly és hosszú kapcsolaton, ezért is érdekelne, mert eléggé "elszoktam" a randizástól...2009. nov. 2. 08:38
1/16 anonim válasza:
Nekünk 6 hónap volt. Igaz 19 évesek vagyunk mind ketten és nekem ez volt az első :)
2/16 anonim válasza:
hát az első kapcsolatomnál (15 voltam) ott 5 hónap volt. (a lány 17 volt)
a mostani barátnőmmel, másfél hónap után történt meg.
de ez attól függ mennyire vagy nyomulós, mert elsietni semmit sem kell :) csak ahogy jólesik
3/16 anonim válasza:
Volt, hogy pár óra, volt hogy 3 hónap.
Átlagban 3 hét.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)Komoly válaszokat kaptam, ez jólesett:)
2009. nov. 2. 08:47
6/16 anonim válasza:
AZ elsőnél 1 év, a másodiknál 8 hónap. 35/n
7/16 anonim válasza:
Általában a második/harmadik randin megtörtént a dolog, bár volt sokszor, h aznap este már együtt voltunk.
A "rekord" egy házibuliban volt, 13 perc.
Átlagosan azért az egy hét reálisnak mondható.
9/16 anonim válasza:
A mostani barátommal majdnem két év. Az azelőttivel 11 év, a legelsővel meg kb fél év. Nem siettem el a dolgokat. :)
10/16 anonim válasza:
Legrövidebb úgy 3óra lehetett. Legtöbb 4hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!