Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek interneten meg lehet találni az igazit? Lehet találni normális embert komoly kapcsolatra? Ha van tapasztalatotok, jó rossz, írjatok. Érdekel a véleményetek!
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 12:43
1/18 anonim válasza:
Engem a nemed érdekel. Igen amúgy lehet normális embereket találni a z interneten :)
2/18 anonim válasza:
Szerintem is lehet. Az meg már csak azon a két emberen múlik, hogy mit hoz ki belőle.
3/18 anonim válasza:
biztos lehet
de nagyon nehéz
én a "szerelem első látásra"-ban hiszek
5/18 anonim válasza:
Én is összejöttem már egy lánnyal a netről, aki szinte tökéletes volt, csak valamiért nem ment, de aki keres az ugye talál...
19F
6/18 A kérdező kommentje:
30 éves lány vagyok
2012. máj. 6. 12:57
7/18 anonim válasza:
Igen, lehet találni normális embereket, csak alkalomadtán problémás lehet a két fél közötti távolság...
8/18 anonim válasza:
Igen, biztos meg lehet.A távolság valóban sokszor "közbeszól", de láttam olyanra is példát, hogy nagyon jól működik.
9/18 anonim válasza:
2 éve próbálkozok neten és még egyetlen normális emberrel nem találkoztam a társkeresökön. inkább élöben...
10/18 anonim válasza:
Igen lehet bizony.Persze szerencse is kell hozzá,na meg egy városban legyetek....
Randi terén volt már rossz tapasztalatom,az illető nagyon más volt személyesen külsőre és belsőre is.Nagyon unszimpi volt.
Viszont kapcsolat terén van jó tapasztalatom:) Volt már párkapcsolatom,ami netes ismerkedésből indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!