Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy csak 2 komoly kapcsolata volt?
Pusztán érdeklődésből kérdezem:
Mi a véleményetek?
Adott egy 33 éves férfi,akinek eddig 2 komoly kapcsolata volt az életében.
Azoknak a lányoknak a száma,akikkel összesen a 33 éve alatt lefeküdt, az maximum 10.
Nem számonkérő jelleggel írtam,és nem is csodálkozva,csak szeretném megkérdezni,ki mit gondol erről.
Nekem szimpatikus, ugyanakkor furcsa is egyben.
Tudom,nem számítanak a számok,de 33 éves férfinek 2 volt barátnő egy icipicit furi.Főleg,ha hozzáteszem,hogy olasz,és nem egy csúnyaság.
figyi,ha csajozos lenne az lenne a bajod!nem csajozik akkor meg az!a nöknek tényleg nem jó soha semmi.
örülj neki inkabb!lehet a tanulással foglalkozott vagy a pénzkereséssel vagy romantikus típus.
volt egy 5 éves meg egy 1 éves kapcsolata.Ez nem sok idő a 33 évből.Szerintem ebbe még bőven belefért volna..
Nem is azt mondtam,hogy 20 barátnőt gondolok normálisnak,de 33 évesen szerintem mondjuk egy 3-4 komoly párkapcsolat reálisabb lenne.
ja és úgy volt neki,hogy 23-28 éves koráig volt az első,
és 31-32ig a második.
De buta vagy.
És ha ő mondjuk egyedül is akart lenni? Nem akart mindig párt találni?
Fura a hatlábú kecske. Ez teljesen normális.
Nem minden féri szexörült, ezt csak a naygon primitiv emberek gondolják igy.
Egy olyan férfi, akinek 33 évesen nincs egy rakás ex-e, szerintem ritka értékes ember, mert neki az ember IS számit, nem csak a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!