Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy csak 2 komoly kapcsolata volt?
Pusztán érdeklődésből kérdezem:
Mi a véleményetek?
Adott egy 33 éves férfi,akinek eddig 2 komoly kapcsolata volt az életében.
Azoknak a lányoknak a száma,akikkel összesen a 33 éve alatt lefeküdt, az maximum 10.
Nem számonkérő jelleggel írtam,és nem is csodálkozva,csak szeretném megkérdezni,ki mit gondol erről.
Nekem szimpatikus, ugyanakkor furcsa is egyben.
Tudom,nem számítanak a számok,de 33 éves férfinek 2 volt barátnő egy icipicit furi.Főleg,ha hozzáteszem,hogy olasz,és nem egy csúnyaság.
szerintem te nem " nemnormális" vagy, hanem a hozzászólásból feltételezve csaj......:)
és egy férfi máshogy működik..talán..
Érdekes meglátás.
Mikortól nevezünk valamit komoly kapcsolatnak? Mert számomra ez azt jelenti, hogy hosszú távra tervezek az illetővel, ez pedig nem 1-2 hónap után derül ki. Vagy várni kéne fél évet az első szexre?
Szerintem bőven elég egy komoly kapcsolat az életünkben.. Egy ember aki mellett elkötelezzük magunkat.. :D
Persze nem mindig osztja az élet úgy a lapokat, hogy ez így is alakul.
"héhaver" válaszáról eszembe jutott egy korábbi válaszoló is..és lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést,
mert ( maximum ) 10 csajszi ( de ebben benne van szerintem a 2 volt komoly kapcsolata is,tehát akkor 8 csaj ) egy éjszakás kalandra nem szerény..:)
Apamnak fiatal koraban volt 3-4 csaj, akinek csapta szelet, de semelyikkel sem jart. Ezidaig mindossze 25 eve egyetlen komoly kapcsolata van, es az az edesanyam.
Miert lenne kulonos? Mi furcsa van abban, hogy az ember elsore vagy masodszorra megtalalja azt az illetot, akivel leelheti az eletet. Miert baj az, ha az ember azokat a kapcsolatokat keresi, amik evekre szolnak, mert jobb egy fix parner, akinek mar a mimikai izomrezduleseibol is tudod, hogy valami baja van, akit ismersz.
En 21 eves vagyok, es 4 eve fix parom van, es nincs is szuksegem egy ismeretlen, uj kapcsolatra. Szerintem ez igy normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!