Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint a melleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint a melleim undorítóak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régebben tettem fel egy képet az oldalra, a melleimről,hogy nagyon csúnya e.(Nem tenném be megint).A barátom böngészte ezt az oldalt, megtalálta.Még nem feküdtünk le, ezért nem tudta, hogy az enyém.Elkezdett szörnyülködni, hogy mi ez,milyen undorító,szegény barátja már ha van neki, a többit nem is mondom.Nem mertem elmondani, hogy azok az enyémek.:( Így is gátlásos vagyok miattuk, szerencsére melltartóban nem látszik,de ezek után, hogy fogom előtte le venni nem tudom!!!
2009. jún. 27. 22:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem, de hasonló az enyém is, csak hegyesebb és lógóbb.
2009. jún. 27. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Hmmm.... szerintem abszolút jó a cicid. Ha hegyes, az vadító, csábító, dögösebb :)

Ez genetikai dolog, én úgy tudtam, hogy valakit azért szeretünk, mert a belső tulajdonságai tökéletesek, a külső a kiegészítő. Ráadásul nekem tetszik a cicid. :)

19/F

2009. jún. 27. 23:46
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Hát, én nem mutattam a páromnak a melleimet, de elég szembetűnő jelenségek... Ő azt mondja rájuk: nagyok. Neki nem tetszenek. De mégis: együtt vagyunk, boldogok vagyunk, látjuk egymást meztelenül is, meg ruhában is, és tudom, hogy nem a melleim miatt van velem. Annak ellenére pedig, hogy szerinte túl nagyok (95B), mégis szereti simogatni...

Szóval elég bunkó stílusa lehet a barátodnak, de szerintem a melleid miatt nem fog kevésbé kívánni téged, vagy kevésbé szeretni. Nem hiszem, hogy megundorodna tőled miattuk, és azt sem hiszem, hogy visszautasítana az ágyban. Szerintem ebben megnyugodhatsz. :)

2009. jún. 27. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az lenne a legjobb, ha elmondanád a párodnak. Nem gyötörne egész életedben ez a dolog...

Amúgy nem hiszem, hogy egy cici lehet undorító.:)

2009. jún. 27. 23:52
 15/18 anonim válasza:
91%
szerintem nincs baj a melleddel...mellek sem tökéletesek...amugy ezzel nincs semmi baj, ahogy vagyunk úgy vagyunk szerintem ha szeretsz valakit tényleg azért szereted aki, a ráncait, a hegyes melleit, vagy a nagy fenekét ha az van...minden egyes porcikáját szereted...legalábbis nálam ez mindig igy volt...lehet hogy fel akart vágni neked...de ha igen akkor nagyon gyerekes volt...
2009. jún. 28. 00:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy egy cici undorító, de én se mondanám a nejemnek egy másik nő melleiről, hogy hú de tetszenek.
2009. jún. 28. 01:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez egy ugyanolyan lerágott csont, mint a farokméret. Egy kivétellel: Kisebb farkat kevesebben akarnak, mint kisebb ciciket... HA hA hA!Nem értem a csajokat? akinek kicsi van, nagyobbra mütteti, és forditva. Egy dolog azonban igaz: A kicsiből 1-2-3 gyerek után nagy biztonsággal nagyobb lesz. Tehát ne aggódj hogy kicsi! Amugy meg: ha szeret, akkor az a két cici lesz számára a legtökéletesebb. Még a Pamela Anderssoné se lesz különb. Tehát ne aggódj!!! Remélem segítettem...
2009. jún. 28. 11:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Vagy megcsináltatod, vagy a hapit lecseréled.
2022. dec. 12. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!