Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint a melleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint a melleim undorítóak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régebben tettem fel egy képet az oldalra, a melleimről,hogy nagyon csúnya e.(Nem tenném be megint).A barátom böngészte ezt az oldalt, megtalálta.Még nem feküdtünk le, ezért nem tudta, hogy az enyém.Elkezdett szörnyülködni, hogy mi ez,milyen undorító,szegény barátja már ha van neki, a többit nem is mondom.Nem mertem elmondani, hogy azok az enyémek.:( Így is gátlásos vagyok miattuk, szerencsére melltartóban nem látszik,de ezek után, hogy fogom előtte le venni nem tudom!!!
2009. jún. 27. 22:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Úristen sajnos a pasid meleg(ha azok a mellek nem tetszettek neki) szerintem mondd meg neki
2009. jún. 27. 22:58
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
ez egy peches véletlen. ne foglakozz vele, szerintem nem fogja ezt gondolni, mikor rajta lovagolsz:) ha szeret, úgy fogad el ahogy vagy, ha nem akkor nem is érdemel meg. közhely, de így van.
2009. jún. 27. 23:00
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
az a fehér melltartós kép? azok a mellek igenis szépek...:) a barátod meg elég tapló...vagy csak szimplán nyűgös volt, ezért mondott ilyeneket.
2009. jún. 27. 23:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyon régen tettem fel a képet...nem azok.:)(belinkelnétek nekem azt?:))
2009. jún. 27. 23:02
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Linket!!!

A pasid meg bunkó!!

2009. jún. 27. 23:03
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
hát a barátnőm előtt nem merném a világ legszebb melleit se megdicsérni. Ez olyan mintha azt mondanád a barátnődnek, hogy milyen jól néz ki a szomszédlány.
2009. jún. 27. 23:05
 7/18 A kérdező kommentje:
A dolog után sikerült töröltetnem a kérdésem.Nem szeretném még egyszer megmutatni, nem szeretném, ha innen megtudná, hogy én vagyok, vagy bárki újra lássa.Remélem megértitek..köszi.:( :)
2009. jún. 27. 23:06
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
jah amúgy lehet pont azért mondta hogy neked imponáljon.
2009. jún. 27. 23:06
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

tuti hogy csak azért mondott ilyeneket a meleidröl mert te is ott voltál és nem tudta h a tieid!

de ez teljesen jogos az én pasim mondta volna elöttem egy képre h milyen jo a csaj melle meg ilyenek vágtam volna szájbe nyugodj meg ezt csak azért mondta mert szeret és nem akarta h rosszul essen neked....!

2009. jún. 27. 23:12
 10/18 anonim ***** válasza:
2009. jún. 27. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!