Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan nő, aki domináns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki domináns szeretne lenni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mostanában olyan párkapcsolatról fantáziálgatok, amiben a párom a domináns, ő "irányítja" az életünket, azaz ő a vezértípus. Normális vagyok? :( Vagy van olyan nő, aki kifejezetten olyasmire vágyik, mint pl. "korlátlan" uralom a pasija felett? 21/f

2012. máj. 20. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Őket hívjuk Dominának. Igen, van. De ritka.
2012. máj. 20. 11:09
 2/5 Evele123 ***** válasza:

Az én asszonykám is ilyen vezető alkat, ő a főnök otthon a pénzügyekben, a háztartásban, enyém a műszaki dolgok megoldása és a logisztikai feladatok nagy része (bevásárlás :-DDD). Időnként besegítek neki kiteregetni a ruhákat, felporszívózni meg hasonlók. Övé a mosogatás, a főzés meg ilyenek...

A lényeg az, hogy egyikőtök se szakadjon bele a munkába...

2012. máj. 20. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én igen, az elején dominanciájra törekszem. Ha a fiú ezt nem hagyja és képes megtartani a vezető szerepet akkor maradok meg nála. :)
2012. máj. 20. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen nő.

Én is ilyen vagyok és imádok uralkodni.

(nem felosztani a munkát, hanem kiosztani)

2012. máj. 21. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is így alakult ez ki, szeretem érvényesíteni az akaratomat. Ez persze nem azt jelenti h a párom egy bólogató kiskutya, ő egy nagyon talpraesett okos férfi aki simán elirányítgatná az életünket, csupán a természetemnek köszönhetően én veszem ki az irányításból a nagyobb részt. :)

Ő inkább a konstruktívabb oldalt képviseli, a komolyabb megfontoltabb döntéseknél veszi ki a részét. Hétköznapi problémákkal viszont azért gyakrabban szembesülünk, ilyenkor nincs idő merengeni, és én hozok gyors döntést. Mivel amúgyis szeretek kicsit dirigálni ez így pont jó. Minden előnyével (pl. neki kicsivel több házimunkát osztok.. :)) és hátrányával (idegeskedés) együtt.

Ha pedig az ágyra gondolsz, ott felváltva, szeretjük az ilyen játékokat! De személy szerint ott is domináns szeretek lenni jobban! :)

És sztem még van egy pár olyan nő mint én, és nem is tudják h ezért megy szét a kapcsolatuk! Mert mind2en uralomra akarnak törni és egymást legyőzni ahelyett... De sztem "korlátlan" uralomra egy normális ember se vágyik, mármint ha szereti a párját, inkább olyan ez mint a jing-jang!

De a szexben sztem van aki maximális uralomra vágyik :)

2012. máj. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!